Çözüldü FPS aniden düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ibrahimkpsz

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
JR. Front End Developer
Bugün oyunlarda gayet iyi FPS alıyordum. Fakat birden FPS'im yerlere düştü. Önceden 100 FPS aldığım oyunda şu anda 20 FPS alıyorum. Lütfen yardım edin.

Çözüm
Sorun düzeldi. Bilgisayara temiz bir kurulum yaptım. Format attım ve sorun düzeldi. Yardım eden herkese teşekkür ediyorum.
Driverleri günceleyin. Sürücüleri Yükle | NVIDIA

Isı değerlerini paylaşın. Afterburner
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Temiz kurulum yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Laptop her zamanki sıcaklık değerinde. Boşta iken 75 derece, yük altında 85-90 derece oluyor.
Değerler yüksek termal macun bakımı yapın. Önerim. Arctic Mx-4 2019 Edition 4g Termal Macun | Trendyol

Driverleri günceleyin. Sürücüleri Yükle | NVIDIA

Isı değerlerini paylaşın. Afterburner

Temiz kurulum yapın.

Değerler yüksek termal macun bakımı yapın. Önerim. Arctic Mx-4 2019 Edition 4g Termal Macun | Trendyol

Şuanda driverlar güncel. Isı testi yaptığımda 75 çıktı. Hala FPS düşüşü yaşıyorum. Format atalı 1 ay olmadı.

Bu sorun birkaç gün öncesinden beri vardı. Oynadığım bir oyunda birden FPS düşmeye başladı. Bilgisayarı kapatıp açtığımda sorun düzeliyordu fakat geçiciydi. Bugünde sürekli FPS düşüşü yaşıyorum. Düzelmiyor.

Sorun düzeldi. Bilgisayara temiz bir kurulum yaptım. Format attım ve sorun düzeldi. Yardım eden herkese teşekkür ediyorum.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı