FPS CMT120A kasaya HDD nasıl takılır?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Resimde gördüğünüz kasamın içi. HDD siparişim bugün geldi. Ancak kasanın içinde HDD yuvasını bulamadım. Ayrıca Power'dan çıkması gereken SATA kablosunu da göremedim. Kasa modeli FSP CMT120A.

B1D08788-1E22-404C-AC18-250E4CD69EA8.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• 2DF15F26-2A46-41AB-AF2B-D4F194E83BA2.jpeg
    2DF15F26-2A46-41AB-AF2B-D4F194E83BA2.jpeg
    1 MB · Görüntüleme: 190
Bayağı saçma duruyor fakat sanırım HDD kızağı koymamışlar. Monte etmek için şu şekilde ön tarafı açmanız, fanı sökmeniz ve güç kaynağını çıkartmanız gerekiyor. Böylece rahat bir şekilde vidalama yapacaksınız. Gerekli vidalar kasa ile gelen bir poşette veya kutuda olabilir. Hard disk ile beraber vida geliyor mu bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bayağı saçma duruyor fakat sanırım HDD kızağı koymamışlar. Monte etmek için şu şekilde ön tarafı açmanız, fanı sökmeniz ve güç kaynağını çıkartmanız gerekiyor. Böylece rahat bir şekilde vidalama yapacaksınız. Gerekli vidalar kasa ile gelen bir poşette veya kutuda olabilir. Hard disk ile beraber vida geliyor mu bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim. Evet kızak koymamışlar. Toplama şeklinde almıştım kasayı. Yasak olduğu için arayamıyorum. İlk fırsatta arayacağım. Şimdi HDD'yi kızaksız bir şekilde taktım. Vidalar tam yerine oturdular. Ama sanırım ters taktım. Kablolar biraz sıkıntılı gibi oldular ama şu anlık problemi giderip sistemi çalıştırdım. HDD'yi de okuttum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı