FPS Değeri Nasıl Gösterilir?

fallxry

Hectopat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
1.094
Çözümler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, iyi günler. Merak ettigim bir konu var. Attıgım fotoğraftaki uygulamanın ismini soylebilecek var mı veya bunu nasıl yaparım aynısını?

1618487624342.png
 
Bir de bir şey soracağım, MSI Afterburner üzerinden Disk kullanımı göstermenin bir yolu var mı? İzleme kısmında yok. Ekstra bir plugin veya başka bir eklenti ile eklenebiliyor mu? @Eray T
Hocam peki MSI Afterburner ne kadar kullanır RAM CPU falan.

Performansa etki etmeyecek kadar.
 
Artı -1 Eksi
Disk yok diye biliyorum.

Keşke olsaymış, saçma. Mesela benim bilgisayarımda performans düşüşü var ve SSD'den olduğunu düşünüyorum. Fakat görev yöneticisine gidene kadar Disk kullanımı düşüyor. Ekran üzerinde gösterebilsek güzel olurdu. SSD kullanımı da performansa etki eden bir etken sonuçta.
 
Artı -1 Eksi
Keşke olsaymış, saçma. Mesela benim bilgisayarımda performans düşüşü var ve SSD'den olduğunu düşünüyorum. Fakat görev yöneticisine gidene kadar disk kullanımı düşüyor. Ekran üzerinde gösterebilsek güzel olurdu. SSD kullanımı da performansa etki eden bir etken sonuçta.

Bir gün Gözcü içine FPS gösterme yaparsam disk kullanımı ekleyeceğim.
 
Artı -1 Eksi
Bir gün Gözcü içine FPS gösterme yaparsam disk kullanımı ekleyeceğim.

Ben de onu diyecektim hocam. Çok güzel olur.

Geçenlerde Gözcü'nün ilk sürümü ile son sürümünü karşılaştırdım. Çok kısa bir sürede inanılmayacak bir gelişme olmuş. Tebrikler hocam. İleriki işlerinizde de kolay gelsin :)
Arkadaşlar Msı AfterBurner'ı kurarken Rivaturner karsıma geldi onuda kurayım mı?

Kurmanız şart, aksi takdirde çalışmaz.
 
Artı -1 Eksi

Yeni konular

Geri
Yukarı