Arsenicer
Decapat
- Makaleler
- 1
- RAM
- 8 gb ddr4 2133 Mhz
- SSD veya HDD modeli
- 128 gb ssd,1 TB Harddisk
- Ekran kartı
- Nvdia Geforce gt 1030
- Anakart
- A320M-H
- İşlemci
- Ryzen 5 1600
Arkadaşlar, 2022 sonlarında (eski bir PC), ekran kartımın yanması sonucu ekran kartı değiştirmiştim lakin yeni ekran kartını taktıktan sonra FPS düşmesi gibi bir sıkıntı ortaya çıktı. Neredeyse her oyunda oluyordu ben de hard disk harici (kasa da dahil) diğer parçaları da değiştirdim ama sorun çözülmedi ve şu ana kadar kullandım.
Şimdi sistemim yetersiz geldiği için yeni parçalar alacağım lakin aynı sorunları tekrar etmesinden korkuyorum. Sizce direkt yeni bilgisayara mı geçmeliyim yoksa aynı sistem üzerinden hard disk dahil yeni parçalarla mı devam etmeliyim?
Not: Elimde SSD de var ama oyunları SSD'ye kurmama rağmen FPS düşmesi devam ediyor. Sistem hard diske kurulu.
Şimdi sistemim yetersiz geldiği için yeni parçalar alacağım lakin aynı sorunları tekrar etmesinden korkuyorum. Sizce direkt yeni bilgisayara mı geçmeliyim yoksa aynı sistem üzerinden hard disk dahil yeni parçalarla mı devam etmeliyim?
Not: Elimde SSD de var ama oyunları SSD'ye kurmama rağmen FPS düşmesi devam ediyor. Sistem hard diske kurulu.