K Kerem ŞEFİK Decapat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2020 #1 PC'yi 6 ay önce aldım, ilk 5 ay sorun yoktu. Sonra bir anda Fortnite'ta FPS düşmesi girdi, neredeyse bütün çözüm yollarını denedim. Ekran kartında ve güç kaynağında sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
PC'yi 6 ay önce aldım, ilk 5 ay sorun yoktu. Sonra bir anda Fortnite'ta FPS düşmesi girdi, neredeyse bütün çözüm yollarını denedim. Ekran kartında ve güç kaynağında sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
KS KS K Kerem ŞEFİK Decapat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2020 #11 sen pc yi ne zaman aldın Artı 0 Eksi
furkansdrive Kilopat Katılım 3 Mayıs 2014 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2020 #12 Hocam bu durumla ilgili bi konu oluşturdum bakmanızı tavsiye ederim. Ben kartla ilgili tüm sorunları çözdüm şuan sorunsuz. Not : Kartım RX 5700xt Sapphire Nitro + SE Artı 0 Eksi
Hocam bu durumla ilgili bi konu oluşturdum bakmanızı tavsiye ederim. Ben kartla ilgili tüm sorunları çözdüm şuan sorunsuz. Not : Kartım RX 5700xt Sapphire Nitro + SE