FPS düşürmeyen video çekme programı tavsiyesi

FPS düşürmeyen ekran kaydı videosu çeken bir program daha icat edilmedi hocam :D OBS veya NVIDIA Shadow Play kullanabilirsiniz, düşürebileceği en fazla 10-15 FPS.

Ekran kartım Fermi olduğu için maalesef Shadow Play desteklemiyor. OBS önceden kullanmıştım yükü ekran kartına vermeme ve ayar yapmama rağmen FPS yine düşüktü 30-50 arasıydı.

FPS düşürmeyen ekran kaydı videosu çeken bir program daha icat edilmedi hocam :D OBS veya NVIDIA Shadow Play kullanabilirsiniz, düşürebileceği en fazla 10-15 FPS.

NVIDIA Shadow Play kullanıyorum 10-15'lik bir FPS düşüsü hiçbir zaman olmadı ortalama 5 FPS kadar düşüş oluyor.

Windows + G yapıp video çekmek için en iyisi, videoyu başlatmak için windows + g tuşlarına aynanda basın sol üstte kayıt tuşu gibi bir şey var onunla kayıt alıyorsunuz yalnız 60 fps için ayarlardan ayarlamanız gerekir bunun için Ayarlar > Oyun > Yakalamalar oradan 60 fpsyi seçmelisin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı