FPS düşüşleri sebebi ne olabilir?

Fatih Cambaz

Femtopat
Daha fazla  
Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum, 170'den 40'a 45'e düşmeler gerçekleşiyor, bu drop olayları olmadan önce bir şey bağladığımda, mesela Wireless adaptör, kulaklığın gücü veya farenin gücü kesiliyordu fare zaten Full takılıyordu.

Şimdi yeni bir fare aldım bunda takılma olmuyor, ama drop olayı başladı şimdi de, size sorum şu güç kaynağım mı sıkıntılı, anakartım mı?

Gigabyte H61M-S2PV
8GB Ram
Asus GTX 770
i7 3770
120GB SSD
80GB HDD
Thermaltake 550w Litepower

Son düzenleme:
Belki bir ihtimal anakartının güç beslemesi USB vs. portlara güç verme konusunda sorun çıkarıyordur. Ancak FPS düşüşleri de olduğu için önce güç kaynağını kontrol etmekte fayda var.

Oyunu silip yükledin mi bende aynı sorunu yaşıyordum High'da 150 FPS alırken pat 0'a kadar iniyordu bilgisayarı formatladım düzeldi ama formatlama öncesi güncelleme sonrası düzelmişti.

Bütün yazılımsal sorunları eledim kafamda aslında, formatta attım zamanında, şu an şöyle bir olay var farenin ışığını açtığımda klavyenin kulaklığın falan gücü gidiyor, gücü mü yetmiyor ne oluyor anlamış değilim.

Bütün yazılımsal sorunları eledim kafamda aslında, şu an şöyle bir olay var farenin ışığını açtığımda klavyenin kulaklığın falan gücü gidiyor, gücü mü yetmiyor ne oluyor anlamış değilim.

Sanırım anakart yeterli gücü alamıyor veremiyor olabilir sonuçta eski anakart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı