FPS için mouse önerisi

cagrisbitiren

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,

Kullandığım mouse ile ilgili şikayetlerim var ve değiştirmek istiyorum. Uzun zamandır araştırıyorum ve iki marka arasında kararsız kaldım. Logitech G502 Hero ve SteelSeries sensei ten. G502 biraz daha ağır basıyor ama kararsız kaldım. Kullananlar varsa önerilerini söylerse sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
G502'nin tekerleğinin paslandığını söylüyordu bir arkadaşım. 4 Yılda 3 mouse eskitmiş. G402 önerebilirim, tekerleğinde metal parça yok, ergonomik olarak da çok iyi bir mouse.

Rival 600'de kauçuk erime sorunu var fakat SteelSeries'in desteğine yazınca veriyorlar yenisini.

Evet ben yaşadım mail attım ve 1 hafta sürmeden sağ ve sol parça olmak üzere yolladılar. 1 yıl kullanımdan sonra oldu yapışkanları hafiften tutmamaya başlamıştı yazdım gönderdiler. Taktıktan sonra ilk aldığım hale döndü zaten.:D O yüzden sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

El yapın, mouse tutuşun ve ağır bir mouse mu istiyorsun yoksa hafif mi? Bir de bütçen nedir?
Mouse tutuş şeklim Palm Grip şu an kullandığım mouse de ağır. Benim için ağırlıktan ziyade kalitesi önemli şu an oyun oynadığım mouse de rakibe ateş ederken tutukluk, sapıtma ve aim sorunu var. Oyun oynarken keyif alacak bir mosue arıyorum işin açıkcası. Teşekkür ederim
Bütçeniz, tutuş şekliniz ve elinizin boyutu nedir?
Bütçem 600 - 700tl. Palm Grip tutuş şeklim var ve el boyutum normal, teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı