CS:GO oynayacağım genelde. Elim orta parmak ucundan bileğe 18-19 cm genişlik olarak da 10 cm civarı geliyor. Palm tarzı tutuyorum. Belirli bir bütçem yok. Önerilerinizi bekliyorum.
CS:GO oynayacağım genelde. Elim orta parmak ucundan bileğe 18-19 cm genişlik olarak da 10 cm civarı geliyor. Palm tarzı tutuyorum. Belirli bir bütçem yok. Önerilerinizi bekliyorum.
Hocam bu fareyi alın bütçenize çok uygun.
Ya bütçem yok ne demek ya.![]()
Corsair Glaive RGB CH-9302011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Glaive RGB CH-9302011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Glaive RGB CH-9302011-EU Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 18.357,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Saber pro bakabilirsiniz.Bildiğiniz bütçem yok demek gayet açık bence. Attığınız FPS mouselara göre değerlendirip alacağım.
Bütçe verseniz daha iyi olur.
Glorious model (o)-(D)
Viper 8KHz bak.Tamam hocam o zaman 1500TL diyelim.
Hocam bu farelerin sonlarındaki harf farkı nedir acaba?
Corsair sabre Pro öneririm.
@Kebablıkavurma 12.283 TL'lik fareyi ne yapacaksınız açıklar mısınız?
Viper 8KHz bak.
Viper palma uygun mudur hocam?
Uygun sayılabilir. @JakerT4 canım daha iyi önerilerin var mı? Varsa yaz.Viper palma uygun mudur hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.