FPS için mouse önerisi

Razer , SteelSeries , Logitech ; bunları zaten FPS oyuncuları kullanıyor ve artık FPS için uygun olduklarıda belli şahane işler yapanlarda var turnuvalarda, önemli olan senin gidip hepsini denemen eline hangisi oturuyor , ağırlığı nasıl gibi bunların tespiti ni yapıp karar vermen gerek, sayısal verilere bakarak tatmin olursun ama eline geçtiği zaman kesin memnun olma olasılığın tam 100% değil
(Razer Deathadder Chroma yı öneririm şahsi fikrim)
 
İkisi arasında tavsiye istiyorsanız kesinlikle G502 derim. Razer de kullanmış biri olarak "marka" olduğu için pahalı olduğunu düşünüyorum.

Eğer bunların dışında tavsiye isterseniz, A4Tech Bloody TL8 önerebilirim. Şu an bu fareyi kullanıyorum gayet de güzel.
 
Kendi Fikrim Razer Deathadder Chroma veya Steelseries Sensei Raw alabilirsin. 3-4 ay önce arkadaşım Steelseries Rival 300 mouse aldı ve şuan hiç memnun değil. Yakında Razer Deathadder Chroma alıcak.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı