FPS kısıtlanırsa görüntüde gecikme olur mu?

Evet etkilediği doğru. Rekabetçi olarak ciddi bir şekilde oynayacaksanız fps'inizi sınırlamamanızda fayda var. Ama coil whine çok rahatsız ediyorsa ben olsam sınırlardım.
fps i sınırlarken hz ye degilde 300 400 gibi yüksek fps degerlerine kısıtlasam yine de goruntu gecikmesi olur mu ?

Hocam input lag, görüntü gecikmesi değil giriş gecikmesidir. Fps'inizi sınırlayıp ve sınırlamadan deneyin, siz karar verin. Ben 200 fps ve 300 fps arasındaki farkı anlayamazdım diye düşünüyorum.

Arkadaşlar 165 Hz monitörüm var. Sureklı FPS 200'e sabit oynadım. Valorant'ı FPS sınırlayınca görüntü gec geliyor diyorlar ama kısıtlamayı kaldırınca cok yuksek FPS değerleri alıyorum. PC'nin de yorulmasını istemiyorum. FPS'i 300-400'e falan sabitlesem sıkıntı olur mu ya da 200 de kalmasında sakınca var mıdır görüntü gecikme bakımından?
Olur, hisseder misin bilmiyorum ama.

hayır amd

hocam pc aldıgımdan berıdır nadır durumlarda cızırtı sesi cıkartıyor ve kısıtlayınca gıdıyor kısıtlamayınca da cıkartıyor sahsen rahatsız olmuyorum ve performansa da etkisi yokmus

Hocam ama millet arkasını dönüp takır takır vurarken sen arkanı donmekte yavaslık cekersın gıbı yazı okumustum bi forumda. istedigimiz refleksleri veremiyormusuz
Kısıtlayınca da geliyorsa bilemiyorum ben olsam ekran kartını servise göstertirdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı