FPS oyuncusu için Blue Switch

Daha fazla  
Merhaba, Son günlerde mekanik klavye arayışına girdim ve karşıma Kailh Blue swich kullanan bir klavye çıktı. Fiyat olarak ciddi anlamda ucuz ve çok fazla özellik sunuyor. Buraya kadar her şey güzel fakat ben tam bir FPS oyuncusuyum. Sizce Blue swich alarak hata mı yaparım? (Klavye 130 TL civarında.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Blue switch çok ses çıkartıyor. FPS oyuncuları için brown switch öneriliyor. Detay olarak ne fark var dersen ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
8:25'den itibaren açıklamakta.

Blue switch çok ses çıkartıyor. FPS oyuncuları için brown switch öneriliyor. Detay olarak ne fark var dersen ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
8:25'den itibaren açıklamakta.
Swichlerin arasıdaki farkları biliyorum. Sorum sadece oyunlarda ne kadar rahat ederim ve benim bilgilerime göre FPS için Red önerilirdi:).

Şahsen Blue kullanmanın FPS oyunlarında bir zararını görmedim. Ses sizin için problem değilse tabii ki kullanabilirsiniz. Evet genelde Red önerilir, daha yumuşak hissiyatlı kullanmak isteyenlere White önerildiğini de gördüm. Ek olarak, kalite açısından Kailh switch pek önerilmez. Mümkünse biraz daha para biriktirmenizi öneririm.

Şahsen Blue kullanmanın FPS oyunlarında bir zararını görmedim. Ses sizin için problem değilse tabii ki kullanabilirsiniz. Evet genelde Red önerilir, daha yumuşak hissiyatlı kullanmak isteyenlere White önerildiğini de gördüm. Ek olarak, kalite açısından Kailh switch pek önerilmez. Mümkünse biraz daha para biriktirmenizi öneririm.
Aslında planlarımda K70 vardı fakat ailem bir klavyeye o kadar para vermemi istemedikleri için bu tarz klavyelere bakmaya başladım. Bu bütçeye Outemu ve Kailh swichler var.

White kullanmalısın dostum nedeni ise FPS oyunları mese CSGO tam ses kasarken switch sesi sıkıntı yapabilir.Bundan dolayı sana white switch öneririm.

Ses konusunda bana pek sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. Kulaklığı taktığımda dışarısı ile olan tüm iletişimimi kesiyorum. K70 almaya biraz zorlamam gerek sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı