FPS oyunlar için Corsair HS80 vs HyperX Cloud 2

DuncanFlex

Picopat
Katılım
23 Temmuz 2023
Mesajlar
100
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi FPS oyunlarda ses kasma, adımları duyma ağırlıklı olarak bir kulaklık arıyorum. HyperX Cloud 2 ve Corsair HS80 arasında kaldım. Ekstra önerileriniz varsa gözümden kaçmış bir kulaklık olabilir o yüzden açığım. Bütçem 2500 TL civarı. Müziktir, film performansıdır bunlar çok da umurumda değil. Benim için önemli olanlar:
-Oyunlarda adımları duymak, Apex Legends ve Rainbow Six: Siege oynuyorum. 7.1 özelliği önemli o yüzden galiba ama iki kulaklıkta da var galiba.
-Mikrofon çok da önemli değil.
-Evet kablolu olmalı.

Logitech G Pro X tam aradığım gibi bir kulaklık ama bütçemi çok aşıyor o yüzden bu 2 kulaklık arasındayım.
Kullananların yorumlarını, özellikle FPS oyunlarda test edenler varsa yorumlarınızı bekliyorum.
 
Cloud 2 kablolu kullanıyorum 3-4 aydır bilgisayarımı yeni almıstım asıl amacım kablosuz kulaklık almaktı fakat bütcem düşük oldugu için cokta arastırmadan almıstım idare etsin diye fakat baya güzel ses kasabiliyorum falan memnunum geçenlerde kablosuza geçmek için bütçe ayırdım araştırma yapyordum tesadüfen elime razer barracuda geçti bir kaç gün deneyimledim cs2 de az cok iyi fakat r6 sesler cok karışıyordu hemen döndüm cloud 2 ye baya uzun bir süre değiştireceğimi sanmıyorum. logitech g pro x hiç deneyimlemedim ama kuzenim kullanıyordu şuan çöp sebebini bilmiyorum ama değiştirdi. Kısaca ses kasmak için cloud 2 bence cok iyi
 
Benim ikinci cloud 2 kulaklığım bu. 3 kulaklığımdan ilki Hyperx Flight idi. O çok pahalı hale geldi ama mükemmeldi. Hyperx cloud 2 aldım 2 kez. CS2 ve 2016'dan beri Rainbow six oynuyorum. 6K saatim var. Hyperx hariç,R6 oynamadım bile. Cloud 2 alıp,zamanla alışırsan. İnan pişman etmez. Tek sıkıntısı kablolu olması işte. Oda senin açından sorun değilse,hyperx'e koş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı