FPS oyunları için kablolu vs kablosuz mouse

G pro x superlight’im su anda 2,5 yasinda ve pilinde hissedilir eskime yok. %50 civarinda takarim sarja, iki haftada bir sarj ederim. Dediginiz cok da mumkun degil gibi.
Pil şarj edici alamayan birisi için kabus olur.
Hem kablolu farelerde gecikme olmaz bir de ölene kadar idare etsin kolay bozulmasın diyenler için idealdir.

Hem kablolu farelerde gecikme olmaz bir de ölene kadar idare etsin kolay bozulmasın diyenler için idealdir.

Cogu guncel modelin kendi bataryasi var. USB kablo ile sarj ediyorsun, pilli degil yani. Gecikme de yok zaten 10-15 sene oncesinden kalma bluetooth bir mouse kullanmiyorsan.

Gecikme olmaz diye bir tabir yok kullanığımız tüm ekipmanlarda kablolu kablosuz fark etmez illaki gecikme olur

Cogu guncel modelin kendi bataryasi var. USB kablo ile sarj ediyorsun, pilli degil yani. Gecikme de yok zaten 10-15 sene oncesinden kalma bluetooth bir mouse kullanmiyorsan.
Hah işte adam gibi kablosuz mouse budur.
Bu konuyu okurken aklıma böyle bir tip gelmişti ama var mı yok mu bilmiyordum.

Gecikme olmaz diye bir tabir yok kullanığımız tüm ekipmanlarda kablolu kablosuz fark etmez illaki gecikme olur
Anladım.
Peki kablolu farelerin temel bir üstünlüğü yok mu burada?

Kaliteli kablosuz mouselar ile kaliteli kablolu mouseların gecikme değerleri aynı. Kabloluların değil de kablosuzların üstünlüğü mevcut. Kablonun olmaması benim için büyük rahatlık.
Kablolu farelerin kablosuz farelere üstünlüğü şarj etme zahmeti yok pil değiştirme zahmeti yok ve daha ucuz.

Pil degistirme diye bir durum soz konusu degil oncelikle. Sarj etmek dedigin de haftada 1 sarj ediyorsun en dusuk bataryasi olani bile.

Diger yandan da bungee + kaliteli paracord tarzi kablo ile zaten yeteri kadar rahat kullanim oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı