FPS oyunları için klavye önerisi

Ege Beder

Kilopat
Katılım
5 Ağustos 2016
Mesajlar
45
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam bir klavye alacağım ve fiyatlar pahalı olduğu için önemli karar vermek gerek diye düşündüm.

Her türlü oyunu fazlasıyla oynasam da bunun büyük bir kısmını FPS oyunları kapsıyor.

Klavyeler:

1. Razer BlackWidow Elite.
.
Gerçekten çok şık ve gerek görünüşü gerek bilek destiğinin rahat gözükmesi gerek sesi gibi özellikler beni cezbediyor. Yıllardır Razer'ı severim.

2. SteelSeries Apex 7 TKL.
Masamın 1 metre olmasından dolayı beni cezbeden ve fiyat bakımından bana uyan SteelSeries modeli. Apex 7'nin kısa versiyonu olması dışında ve İngilizce olması dışında farkı var mı bilmiyorum ama Apex 7 güzel bir model. İngilizce klavye ile çok sıkıntıya düşer miyim? (Türkçe yazdığını biliyorum)

3. Corsair strafe RGB mk. 2 (K70 pahalı olduğu için bu modeli koyuyorum (Trendyol'dan alınır mı?)
.
K70 modeline param yetse 1 saniye düşünmem. MX silent önerir misiniz? K70'den çok farkı var mıdır? Trendyol'dan alınır mı? MX silent ve MX Red arasındaki fark nedir?

Eğer önerdiğiniz maksimum 1000 TL olmak suretiyle bir klavye varsa belirtirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
.
.
Hem ucuz hem kalite.
 
Bende Apex Pro mevcut. İngilizce klavye olmasına rağmen ilk birkaç gün ufak tefek hatalardan sonra alıştım. Hiçbir sıkıntı yaşamadan kullanabilirsiniz. Sadece bilek desteği çok toz topluyor ve multimedya tuşu sadece 2 adet onlar da oled ekranın sağındakiler ama bunların dışında öneririm. Çok rahat.
 
Hesaplı bir klavye önermenizi istememiştim aslında daha profesyonel bir klavye istiyorum.

Gamepower, Bloody, Trust gibi modeller tercihim arasında değildir.
 
G413 kullanıyorum oldukça memnunum bana göre fazlalığı olmayan güzel bir klavye. Bilek desteği mevcut değil. Bir üst G513 modeli var incelemeni tavsiye ederim onun RGB ve bilek desteği mevcut. Senin düşündüğün klavyeler de bence üst düzey numpad sorun olmaz ise SteelSeries tercih edebilirsin bence.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı