FPS Oyunları için Logitech G403 vs Steelseries Sensei vs Rival 310

hasanbaba123

Decapat
Bu üç fareden birini seçmek istiyorum. Diğer markaları sevmiyorum. Görünüm olarak çok hoşuma gitti, sizce FPS oyununda hangisi daha iyi performans verir? PUBG türünde oyunlar oynuyorum, FPS oyunları. Şu an kullandığım fare Logitech G402. Sizce hangisi?

Logitech G403 alabilirsin daha iyi bence oyunlarda falan döndürmen falan daha rahat ve iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rival 310 ve G403 için yazacağım. Yabancı forumlarda her iki farenin sensörlerinin arasında neredeyse fark olmadığı yazılmış. Fakat Rival 310'un IPS değeri 350 iken G403'te bu değer 400. Aralarında fark yok gibi yerinde olsam bir mağazaya gidip iki fareyi de dener hangisi elime daha iyi oturuyor onu seçerdim. IPS nedir diye merak ediyorsan altta konu linki bırakıyorum bakarsın;

https://www.technopat.net/sosyal/konu/mouselarda-olan-ips-nedir.506333/
Bu arada 2-3 yıldır Rival 300 kullanıyorum ilk başta yapısına alışmam süre aldı hatta oyunlarda adam vuramazdım, şimdi ise elime başka fare alamıyorum :).

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı