FPS oyunları için Wireless mouse önerisi

G PRO X Superlight hariç her farede sorun yaşayacağımıza dair bir kanıt sunamazsın. Çünkü öyle bir şey yok. Sadece 1 ürün bile bu yorumunu çürütmeye yetiyor.

Omron 20M kullanan 2000 liralık fareyi öneren insan fanboy olmaktan öteye gidemez.

Ayrıca üslubunuzu düzeltmenizi öneririm ve moderatörler yazdıklarınıza karışabilir. Burası Dingo'nun Ahırı değil, kurallar var. Bu kuralları okumadan forumu kullanmaya kalkışırsan, böyle hayırdır triplerine girmen kaçınılmaz.

Bu arada öve öve bitiremediğin farenin sensörünü de kronik sorunlu diye saydığın mouselara sensör üreten marka olan PixArt üretiyor. Bir şeye sallayacaksan da bilinçli salla.

G PRO X Superlight hariç her farede sorun yaşayacağımıza dair bir kanıt sunamazsın. Çünkü öyle bir şey yok. Sadece 1 ürün bile bu yorumunu çürütmeye yetiyor.

Omron 20M kullanan 2000 liralık fareyi öneren insan fanboy olmaktan öteye gidemez.

Ayrıca üslubunuzu düzeltmenizi öneririm ve moderatörler yazdıklarınıza karışabilir. Burası Dingo'nun Ahırı değil, kurallar var. Bu kuralları okumadan forumu kullanmaya kalkışırsan, böyle hayırdır triplerine girmen kaçınılmaz.

Bu arada öve öve bitiremediğin farenin sensörünü de kronik sorunlu diye saydığın mouselara sensör üreten marka olan PixArt üretiyor. Bir şeye sallayacaksan da bilinçli salla.

Dostum hayat internette araştırdıklarınla matchleşmiyor her zaman. Ben Viper 2 ve haste kullandım. Viper 2'de tıklama problemi yaşadım hastede de sabit hızda giderken yavaşlama problemi yaşadım senin kadar mouse bilgisine sahip olmadığım için problemin nerede olduğunu tespit edemedim tabii özür dilerim ama haste Wireless problemli bir mouse. Özetle kardeşim kullanmadığım mouse hakkında yorum yapmıyorum. Ayrıca moderetörlerle ilgili üslubumun seni ilgilendiren bir noktası yok. Ben burası dingonun ahırı falan demedin ben G PRO X harici alacağınız pek çok farede problem yaşarsın dedim moderetör mesajımı düzenleyerek anlam kaymasına yol açacak bir hale getirdi ben de buna tepkimi gösterdim. Ha bir de her mesajda Omron 20M e sallayan sende mi fanboyluk var yoksa kullandığı fareleri eleştiren bende mi fanboyluk var orasını bilemiyorum. Saydığım fareleri kullandım G PRO X'te problem yaşamadım. Sandığının aksine gayet efendi üslubumun gerektirdiği üzere seninle laf dalaşına girmekten kaçındığım için bir daha mesajlarına cevap vermeyeceğim.

Kullandım memnunum diyen tayfa konuya hücüm etti derken ciddiydim ve gerçekten de öyle oldu.

Neyse, Viper V2 Pro önerimin hâlâ arkasındayım.

Bahsettiğiniz sorunun Viper V2 Pro ile alakası yok, sizin elinize geçen Viper V2 Pro sorunluymuş. Bu sorun G PRO X Superlight'ta da başınıza gelebilirdi, tesadüfen Razer'da gelmiş.

Haste Wireless ile alakalı olan sorun DPI tutarlılığıyla alakalı bir durum. Örneğin 4 tane yan yana farklı mouse koyup 800 DPI'a ayarlasan 3 tanesi birbirine yakın yerde olurken Haste Wireless sanki 700 DPI kullanıyormuşsunuz gibi bir mesafede kalır. Bunun çözümü de aslında basit, mouseu 800 DPI yerine 900 DPI kullanırsınız.

Kullandım memnunum diyen tayfa konuya hücüm etti derken ciddiydim ve gerçekten de öyle oldu.

Neyse, Viper V2 Pro önerimin hâlâ arkasındayım.

Bahsettiğiniz sorunun Viper V2 Pro ile alakası yok, sizin elinize geçen Viper V2 Pro sorunluymuş. Bu sorun G PRO X Superlight'ta da başınıza gelebilirdi, tesadüfen Razer'da gelmiş.

Haste Wireless ile alakalı olan sorun DPI tutarlılığıyla alakalı bir durum. Örneğin 4 tane yan yana farklı mouse koyup 800 DPI'a ayarlasan 3 tanesi birbirine yakın yerde olurken Haste Wireless sanki 700 DPI kullanıyormuşsunuz gibi bir mesafede kalır. Bunun çözümü de aslında basit, fareyi 800 DPI yerine 900 DPI kullanırsınız.

Haste Wireless'in problemi DPI tutarsızlığı değil DPI dengesizliği, 800 DPI'da kullanırken 700'de hissetmek değil 800'de kullanırken 400e düşüp 1 2 sn sonra geri 800e çıkması.

Kullanmadığın farenin problemini internete yazıp öğreniyosun kullanıp deneyimleyen adama "kullandım memnunum diyen tayfa, fanboy" diyosun. Sakin ol forum baronu en çok sen biliyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@BerkayZ87 hocam tekrardan rahatsız ediyorum sizi kusura bakmayın. Dediğim Logitech farenin Switch değişimini kdacables ın yaptığını ve garantiden çıkmadığını söylüyor satıcı. Diğer tarafta Razer V2 Pro beyazını istediğim için beyazı 3000 TL civarlarında bu yüzden onu da 2.200 TL civarı kutulu ve faturalı sarı site üzerinden buldum. Gönlüm Logitech'den yana ama bir yandan da beynim Razer'da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı