FPS oyunlarında kötüyüm

bilgeee

Femtopat
Daha fazla  
Zula'da ve CS:GO'da 70'er saatim var. 15 saate yakında Valorant oynamışlığım var. Ama bir türlü FPS oyunlarında iyi olamıyorum. Nerede hata yaptığımı bilmiyorum. Aimimi geliştirmem gerek. Aimbotzda çalışıyorum ama işe yaramıyor maçta hiç çalıştığım gibi oynamıyorum. Bilgisayarım çok iyi değil. Kendimi nasıl geliştirmeliyim. Adam görünce heyecanlanıyorum da. Çok fazla oyun oynamak istiyorum ama kötü oynamak da istemiyorum.:(

FPS oyunlarında iyi olmanın yolu çok çalışmaktır CS:GO'yu çok oynamış biri olarak çokca DM kasmanı aim antrenmanları yapmanı öneririm atölyede bir sürü training map bulunmakta sana yardımcı olacak en iyi mapleri bulup çalışmalısın ve pes etme FPS oyunları nankördür çalışmazsan yeteneğin kaybolmaya başlar.

FPS oyununun birinde en az 300 saate yaklaşınca iyi oynamaya başlıyorsun. Örnek CS:GO'dan vereyim. İlk başlarda Utility kullanmayıp P90 oynayan adamlar gelir karşına. Zamanla kendini geliştirdikçe smoke taktikleri bilen birisi olursun. Profesyonel maçlar izleyip oyuncuların hareketlerine bakabilirsin. Zamanla çözersin.

Valorant da immo CS de global olarak söylüyorum ki Aim Lab'dir başka bir aim geliştirme uygulamasıdır hiçbiri işe yaramaz yapmanız gereken oyun için de çalışmak oyun girmeden önce her gün CS ya da Valorant da aiminizi botların kafasında 2-3 dk gezdirip arkasından botların kafalarından vurmanız 1000'e yakın vurmayı deneyin ondan sonra DM'de 150 200 adam arasında vurun ve her oyuna girmeden önce yapın bunları her gün yaparsanız daha hızlı aiminizi geliştirebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı