Merhaba.
FPS oyunlarında kullanabileceğim makrolu mouse önerisi, sol ateş ettiğimiz tuşa atamak istiyorum.
Sanırsam her Mouse'ta sol ateş ettiğimiz tuşa atanmıyor.
Bütçe?
Ben Logitech G402 kullanıyorum 2 3 senedir? Gayet memnunum. Bozulursa eğer bulabilirsem aynısından alacağım.
Evet kullanıyorum. Sol tarafında tuşlar mevcut. Logitech Ghub uygulaması üzerinden ya da oynadığın oyun içerisinden ayarlama yapabiliyorsun. Youtube üzerinden videolara bakarak ayarlamıştım.2, aklımda Bloody ve Logitech var.
Makro kullanıyor musun? FPS oyunlarında yani ateş ettiğimiz tuşa atama mevcut mu?
Evet kullanıyorum. Sol tarafında tuşlar mevcut. Logitech G HUB uygulaması üzerinden ya da oynadığın oyun içerisinden ayarlama yapabiliyorsun. YouTube üzerinden videolara bakarak ayarlamıştım.
2, aklımda Bloody ve Logitech var.
Makro kullanıyor musun? FPS oyunlarında yani ateş ettiğimiz tuşa atama mevcut mu?
Dediğim gibi bunun için internet üzerinde birden fazla video var. Tam olarak nasıl bir şey istediğini bilemediğim için bir şey demem yanlış olur.Ben solda ki tuşlardan bahsetmiyorum, ateş ettiğimiz sol Click tıkladığımız yere atama var mı?
Ben solda ki tuşlardan bahsetmiyorum, ateş ettiğimiz sol Click tıkladığımız yere atama var mı?
Makro atama sebebiniz nedir, düşük ranklardaysanız normalde, ileri ranklarda size faydadan çok zarar olacaktır, yine de ben Bloody önerebilirim, eskiden makrolarda bayağı iyilerdi, tabii şu anda Ultra Core 4 paralı yine de bilemem, bütçeni söyle yardımcı olmaya çalışırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.