FPS oyunu önerisi

Kaldırabilirse Delta Force

Adam PC biraz kötü diyor ve paralı olmazsa sevinirim demiş. Senin önerdiklerine bak. Xd.

Öneri yap o zaman? İçerlenmiş gibisin bu duruma. Piyasada elle tutulacak az oyun var zaten. Valorant'ı bile açmıyorsa bilgisayar benim problemim değil. Gidip Counter-Strike (1.6) oynayabilir o zaman. R6S'in indirimli halini de alamıyorsa oda onun problemi sudan ucuz fiyatlara düşüyor Epic'te ve Steam'de. Kaldı ki saydıklarım öyle üst seviye sistem isteyen değil düşük sistemlede oynanabilecek oyunlar. Sistemini belirtmemiş bile ve kötü falan da dememiş düşük demiş.

Öneri yap o zaman? İçerlenmiş gibisin bu duruma. Piyasada elle tutulacak az oyun var zaten. Valorant'ı bile açmıyorsa bilgisayar benim problemim değil. Gidip Counter-Strike (1.6) oynayabilir o zaman. R6S'in indirimli halini de alamıyorsa oda onun problemi sudan ucuz fiyatlara düşüyor Epic'te ve Steam'de. Kaldı ki saydıklarım öyle üst seviye sistem isteyen değil düşük sistemlede oynanabilecek oyunlar. Sistemini belirtmemiş bile ve kötü falan da dememiş düşük demiş.
Bilgisayar özelliklerini yazmamış. Biraz kötü deyince ne düşünmemi bekliyorsun ? Valorantı açamaz demedim. Valorant da 40 - 50 fps alır diye söyledim. Önerimi de yaptım bakarsan.

Bilgisayar özelliklerini yazmamış. Biraz kötü deyince ne düşünmemi bekliyorsun? Valorant'ı açamaz demedim. Valorant da 40 - 50 FPS alır diye söyledim. Önerimi de yaptım bakarsan.

Dediklerimi açmayan bilgisayar ne CoD4 MW Remastered'i açar ne de Crysis'i açar. Benimle neyine zıtlaşıyorsun anlamadım hala uzatacaksan kendini rahatsız edersin zaten bu saatten sonra.

Dediklerimi açmayan bilgisayar ne CoD4 MW Remastered'i açar ne de Crysis'i açar. Benimle neyine zıtlaşıyorsun anlamadım hala uzatacaksan kendini rahatsız edersin zaten bu saatten sonra.
Hâlâ inat ediyorsun. Açamaz demiyorum düşük fps alır diyorum ayrıca önerdiğim oyunların hepsini de kaldırır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı