FPS oyunum nasıl gözüküyor?

Xredstyle

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamlar. Beni belki bazılarınız tanıyordur. Bir RPG oyunu geliştiriyordum. Donanımsal sıkıntılardan dolayı devam edememiştim. Küçük projelerle yola devam etmek istedim PC alana kadar. Bu küçük projelerden biri de bu. Sizce nasıl gözüküyor? Bu arada kodları ben yazıyorum bölüm tasarımı falan da bana ait ama assetler Unity asset Store'dan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Bu arada RPG oyunum devam ediyor, PC almayı bekliyorum geliştirmek için :)

Arkadaşlar selamlar. Beni belki bazılarınız tanıyordur. Bir RPG oyunu geliştiriyordum. Donanımsal sıkıntılardan dolayı devam edememiştim. Küçük projelerle yola devam etmek istedim PC alana kadar. Bu küçük projelerden biri de bu. Sizce nasıl gözüküyor? Bu arada kodları ben yazıyorum bölüm tasarımı falan da bana ait ama assetler Unity asset Store'dan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Güzel gözüküyor. Cidden.

Elinize sağlık hocam.Başarılarınızın devamını dilerim.

Neler geliştirilebilir? Bunları da söyler misiniz? Mesela kamera hareketleri, headbob tarzı şeyler eklenmeli mi?

Neler geliştirilebilir? Bunları da söyler misiniz? Mesela kamera hareketleri, headbob tarzı şeyler eklenmeli mi?
Hocam koşma animasyonu leş denilebilecek düzeyde olmuş başka da bir şey göremiyorum video çok kısa olduğu için. Onun dışında iyi gibi ellerinize sağlık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı