FPS oyunum nasıl gözüküyor?

Abartmamak gerekli. Nasıl olsa bir oyun yapımcısından bahsetmiyoruz. Şartlara göre iyi bence.
Arkadaş eleştiri istemiş yaptım düzeltilebilecek bir şey.

Arkadaşlar selamlar. Beni belki bazılarınız tanıyordur. Bir RPG oyunu geliştiriyordum. Donanımsal sıkıntılardan dolayı devam edememiştim. Küçük projelerle yola devam etmek istedim PC alana kadar. Bu küçük projelerden biri de bu. Sizce nasıl gözüküyor? Bu arada kodları ben yazıyorum bölüm tasarımı falan da bana ait ama assetler Unity asset Store'dan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Bu arada RPG oyunum devam ediyor, PC almayı bekliyorum geliştirmek için :)

Yapıcı olmak gerekirse, bölüm tasarımı açısından bitmemiş olduğunu görüyorum ve buradan hiç eleştiri yapmıyorum. Dark Tree FPS dışında sizin bu oyunda kendinizin yaptığı şeyler nedir çok anlayamadım ama klasik bir Unity projesi gibi görünüyor. Görüntü kötü değil ama ışıklar biraz göz acıtıyor bu da modellemelerin kötü gözükmesine sebep olmuş açıkçası. Bol içerikle doldurulursa Steam üzerinden alıp desteklerim. İyi günler.

Yapıcı olmak gerekirse, bölüm tasarımı açısından bitmemiş olduğunu görüyorum ve buradan hiç eleştiri yapmıyorum. Dark tree FPS dışında sizin bu oyunda kendinizin yaptığı şeyler nedir çok anlayamadım ama klasik bir Unity projesi gibi görünüyor. Görüntü kötü değil ama ışıklar biraz göz acıtıyor bu da modellemelerin kötü gözükmesine sebep olmuş açıkçası. Bol içerikle doldurulursa Steam üzerinden alıp desteklerim. İyi günler.

Hocam Dark tree FPS paketinden silah ve animasyonları aldım. Kodları ben yazdım. FPS Controller kodu da bana ait. Evet bölüm daha tamamlanmadı. Mekanikleri göstermek istedim sadece.

Silahı biraz daha sağa alırsanız daha hoş durabilir gibi böyle çok orta da olmuş. Koşma olarak bence gayet güzel olmuş ama sarsılma eklenirse koştuğumuzu daha iyi hissedebiliriz. Zıplama ise cidden kötü olmuş. Onun dışında silah tepmesini çok iyi ayarlamışsınız. Yani kısaca diğerlerinde bir iki küçük değişiklikle çok daha iyi olabilir ama zıplamayı tamamen elden geçirmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı