FPS Sabitken ve Değilken G-Sync Farkı

Tıbbiyeli

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, FreeSync bir monitöre sahibim ve bunun aralığıyla G-Sync deneyimlemekteyim. Oyunlarda bir durumu fark ettim bunun bana mı öyle geldiğini yoksa gerçekten öyle mi olduğunu sorgulamak istedim. Oyunda FPS'yi kitlemediğimde 60 FPS değerlerinden 45 FPS'ye olan düşüşler güya hissedilmeyecekti ancak hissediliyor! Üstelik 60 FPS aldığım kadrajdan 45 FPS aldığım kadraja dönüş yaptığımda fareye çok ufak bir lag ekleniyor sanıyorum ancak bu kuruntu da olabilir. FPS'yi 45 değerine sabitledikten sonra aynı durumu tekrarladığımda fare sanki daha atik hareket ediyor. Bu olabilir mi? Yoksa sadece benim için bir göz yanılsaması mı? 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalıştığını test ettim, çalışıyor. G-SYNC demo sarkaç testinde kırılmalar sıfırlanıyor.

Nvidia ekran kartlarındaki FreeSync desteği 100% her ekranda çalışmıyor. Nvidia'nın düzgün çalışır diye onay verdiği 12 monitör var. Diğer monitörlerde tamamen şans işi. Çalışabilir veya çalışmayabilir.
Merhaba,

Yazdıkların doğru olmak ile birlikte sayı arttı. linkten GSYNC Compatible'ı seçerseniz güncel listeye ulaşabiliyorsunuz. testler yapıldıkça vs liste çoğalıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı