FPS tabanlı oyunlar için F/P mouse önerisi

Bütçe
Bütçe sorunu yok

Tobey

Decapat
Daha fazla  
Para fark etmez, çok abartı olmasın yeterli. Tepki süresi oldukça az olsun 0.1 ms gibi. Oyun oynamak için arıyorum kaliteli olsun. Şu anki farem Bloody A90 bozulana kadar memnundum. FPS tabanlı oyunlar, hikaye oyunları, RP oyunları oynuyorum ona göre olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Para fark etmez, çok abartı olmasın yeterli. Tepki süresi oldukça az olsun 0.1 ms gibi. Oyun oynamak için arıyorum kaliteli olsun. Şu anki farem Bloody A90 bozulana kadar memnundum. FPS tabanlı oyunlar, hikaye oyunları, RP oyunları oynuyorum ona göre olursa sevinirim.

Net bir bütçe belirtenseniz daha uygun bir şeyler önerilir.

Gecikme süresinden pek haberim yok ama çok uzun bir süredir SteelSeries Rival 3 kullanıyorum,Bir eksisini görmedim hocam.

Gecikme süresinden pek haberim yok ama çok uzun bir süredir SteelSeries Rival 3 kullanıyorum,Bir eksisini görmedim hocam.
Gerçi yandaki tuşlardan biri artık zor basılır oldu ama tozdan büyük ihtimal, 4 yılı aşmıştır olsun o kadar:D

El boyutunuzu tutuş şeklinizi vs yazın.
Net bir bütçe verin bir de.

El boyutunuzu tutuş şeklinizi vs yazın.
Net bir bütçe verin bir de.

Yani "bütçe sorunu yok" olması şu fareyi bile alabileceğinizi gösterir mi, bence göstermez.
Ayrıca tutuş şekliniz ve el boyutunuz bir mouse alırken önemli bir yere sahip.

Net bir bütçe belirtenseniz daha uygun bir şeyler önerilir.

Max 4000 TL.
Avuç içi genişliği: 8 cm.
Tutuş şekli: Fingertip grip ya da palm grip.

.

Bakacak yok mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı