FPS ve Hz ilişkisi

talhakara

Femtopat
Daha fazla  
165Hz bir monitör alacağım ama PC im en fazla 80 90 FPS verebiliyor 2-3 seneye kadar daha güçlü bir PC'ye geçmeyi düşündüğüm için iyi bir monitör alıp daha sonra uğraşmak istemiyorum. FPS ve Hz ilişkisi hakkında çok fazla değişik bilgi var, lütfen sadece bilgisi olan yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam teknoloji sürekli gelişiyor. Alacağınız monitörü de sisteminizle birlikte alın derim ben. Şu an 165 fps alamadıktan sonra monitör gereksiz olur.

Şu olayı yıllardır anlayamamanıza hayret ediyorum doğrusu.
165 HZ bir monitörde 165 FPS'den fazlasını göremezsin, alırsın, hissedersin ama akıcılığa bir etkisi olmaz. 60 FPS alırsan da o an monitörün 60 HZ bir monitör kadar akıcı olacak.

Son düzenleme:
165Hz bir monitör alacağım ama PC im en fazla 80 90 FPS verebiliyor 2-3 seneye kadar daha güçlü bir PC'ye geçmeyi düşündüğüm için iyi bir monitör alıp daha sonra uğraşmak istemiyorum. FPS ve Hz ilişkisi hakkında çok fazla değişik bilgi var, lütfen sadece bilgisi olan yazsın.
Monitör direkt 165hz'i size verecektir. Siz eğer oyunlarda bu kadar yüksek değerleri göremiyorsanız sıkıntı değil aldığınız kadar görebileceksiniz. Onun dışında günlük kullanımda yine 165hz olarak görüntü alacaksınız. Şimdi almanız sorun oluşturmaz.

Hocam alabidiğiniz en iyi monitörü almanızı tavsiye ederim moniter ömürlük bir cihaz kolay kolay bozulmuyor. Evde hala Samsung'un SyncMaster 920nw modelini kullanıyorum 13 yıllık yanlış hatırlamıyorsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı