FPS yükseltmek için ne yapılabilir?

hayl0s

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. GTA 5 yükledim ama FPS'im pek fazla değil. Yükseltmek için önerdiğiniz bir şey var mı?

Gereksiz kullanmadığın uygulamaları kapat. (Bilgisayarında bir şey olmadığından eminsen) Antivirüs programın varsa kapatabilirsin mesela.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Zamanın da çok mod indirip oyunun içinden geçtiğim de bu videodakileri yapıp yükselttim sen de dene.

Arka plandaki uygulamaları kapatabilir,hatta bunun için optimizasyon programları kullanabilirsiniz,bunun dışında işlemciye yük bindirebilecek her türlü donanımı bırakabildiğiniz kadar devre dışı bırakın,örneğin varsa ARGB led yazılımları gibi yazılımlar,bunun dışında ekran kartına OC yapabilirsiniz,son olarak ise ayar kısabilirsiniz,GTA'da performansı etkileyen çok ayar var. Tabi bu arada ekran kartınızın performans ayarlarını da denetim masasından kontrol etmeyi unutmayın.

Sistemini yazmalısın.
Sistem:
AMD Ryzen 7 3700U.
Radeon Vega Mobile GFX 2.30 GHz.
Onboard 8 GB RAM.
512 GB SSD.
Eski sisteme çokta yapılacak bir şey yok gibi. Ne yaparsın işte. Yüksek fps istiyorsan yeni sistemi toplayacaksın.
Sistem:
AMD Ryzen 7 3700U.
Onboard 8 GB RAM.
512 GB SSD.
Güçlü sistem parçaları alabilirsin.
Sistem:
AMD Ryzen 7 3700U.
Onboard 8 GB RAM.
512 GB SSD.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı