Çözüldü FPS'in bir anda düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ard9

Centipat
Daha fazla  
FPS'in bir anda 60-70 civarından 15 kere düştü. Her oyunda sürücülerim güncel sıfırlama da yaptım ama düzelmedi, ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS'in bir anda 60-70 civarından 15 kere düştü. Her oyunda sürücülerim güncel sıfırlama da yaptım ama düzelmedi, ne yapmam gerek?
Hangi oyunlarda düşüyor ve sisteminiz ne hocam?

Zaten 60-70 fps aldığın bir oyunda, fps düşmesi yaşaman normal olabilir. Vynsc'yi aç ve fps kisitlamalarini kaldir tekrardan dene. Bir şey diyebilmem mümkün değilne detay vermişsin ne bir şey hocam.

Vysnc'i aç? O dahada düşürüyor.

sistem yazsanız daha iyi olurdu. uzun süredir yapmadıysanız fanları temizleyin ve termal macunu yenileyin. ısınma sebep olabiliyor genelde. laptop kullanıyorsanız harici fan standı alın o da performansı etkileyecektir. ne kadar sağlıklı bilmiyorum arkadaşlar fikrini belirtsin memreduct gibi uygulamalarla da cihaz çok yoğun olduğunda ramleri temizleyin cihaz biraz daha rahatlayacaktır. Fakat uzun süreli laptop kullanıcısı ve kısmen masaüstü de kullanmış biri olarak en temel sebebi ısınma diyebilirim.

sistem yazsanız daha iyi olurdu. uzun süredir yapmadıysanız fanları temizleyin ve termal macunu yenileyin. ısınma sebep olabiliyor genelde. laptop kullanıyorsanız harici fan standı alın o da performansı etkileyecektir. ne kadar sağlıklı bilmiyorum arkadaşlar fikrini belirtsin memreduct gibi uygulamalarla da cihaz çok yoğun olduğunda ramleri temizleyin cihaz biraz daha rahatlayacaktır. Fakat uzun süreli laptop kullanıcısı ve kısmen masaüstü de kullanmış biri olarak en temel sebebi ısınma diyebilirim.
Haklısınız hocam bence de sorun bu

Zaten 60-70 FPS aldığın bir oyunda, FPS düşmesi yaşaman normal olabilir. Vynsc'yi aç ve FPS kisitlamalarini kaldir tekrardan dene. Bir şey diyebilmem mümkün değilne detay vermişsin ne bir şey hocam.

Hangı oyunda? Belki RDR2 Ultra grafıklerde bu FPS'ı alıyordur?
Eğer laptop ise şarjda oynamanız gerekıyor. Güç seceneklerınde falan kullanım suresını arttırmak ıcın performanstan kısan ayarlar var onları kapatın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı