Olabiliyor hocam. Fakat yine de Türkiye'ye göre ucuz.Orası Türkiye değil, ilk gördüğü teknoloji mağazasından alabilir. Buradaki gibi çok fiyat farkı olacağını düşünmüyorum.
Kontrolcünün çıktığı yıla göre fiyatları değişiyordu ama en fazla 20 Euro falan fark oluyor.Orası Türkiye değil, ilk gördüğü teknoloji mağazasından alabilir. Buradaki gibi çok fiyat farkı olacağını düşünmüyorum.
Hocam acaba google mapsten street view kullanarak bulabilir misiniz ?Şanzelize caddesinde siyahilerin işlettiği ve aşağı inerek girdiğiniz bir dükkan vardı sanırım ZARA'nın yanında. Oraya bakabilir.
Şansımı deneyeyim.Arkadaşlar fark fazla olmuyor demişsiniz ama tax back diye bir şey var. Fransa'dan çıkarken %20 gibi bir vergi iade alınıyor. Yani aslında %20 indirimli alınmış oluyor hiç değilse... Yanlış mı düşünüyorum acaba?
Hocam acaba google mapsten street view kullanarak bulabilir misiniz ?
Sanırım burasıŞanzelize caddesinde siyahilerin işlettiği ve aşağı inerek girdiğiniz bir dükkan vardı sanırım ZARA'nın yanında. Oraya bakabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.