Fransız yapımı ürünler ve boykot

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boş iş. İfade özgürlüğü.
Başka bir din ve insanlar için kutsal olan birinin aşağılayıcı karikatürlerini devlet binalarına asmak ifade özgürlüğü değildir, inanç özgürlüğüne aykırıdır.
Neden öncesinde bir öğretmenin yolda yürürken Çeçen bir terörist tarafından sokak ortasında kafasının satırla kesildiğinden bahsetmiyorsun?
Öğretmen aynı karikatürü derste gösteriyordu, yanlış anlamayın öldürmesi kesinlikle yanlış bir şey savunmuyorum. Daha uygun bir şekilde uyarılabilirdi.
 
Böyle bir olaya boykot nasıl bir çözüm getirebilir? Hakaret veya aşağılama gibi şeyleri ciddiye alamıyorum hakaret etmek de hakareti ciddiye alıp buna kafa yormak da aptalca.
 
Evet Türkiye'de :D. Bence asıl ifadelerin baskılandığı bir yerde medeniyet izleri daha azdır. Hakaretin sınırı nereye çekilecek? Benim zeusa küfretmemin de yasaklanması gerekir mi?
Mizah seviyeniz oldukça yüksek. Hakaret sizin gibi bilinçsizlerin hazinesidir. Zeusa küfretmek hiçbir yasak olmayacak çünkü insanlığın çoğunluğu dinin kutsal olduğunu ve hakaret edilmeyeceğini, bunun doğru olmayacağını bilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı