Fransız yapımı ürünler ve boykot

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fransızlar, Hz. Muhammede resulullaha küfür ediyor. Bizim geri kafalı arkadaşlarımız yok ben normalde alıyorsam alırım takmam böyle şey diyor. Geri zihniyetliler fransızlar Türk mallarını almıyor ama bizim halkımızın umrunda mı, dinimize hakaret ederler yok ben boykotu takmıyorum ...
Sen boykotunu yap kardeşim, benim demek ki dine küfür etmeleri umrumda değil ki boykot etmiyorum. Sen ileri kafalısın ya. Hem elin Fransız'ı senin kalitesiz ürünlerini napsın?

Fransızlar, Hz. Muhammede resulullaha küfür ediyor. Bizim geri kafalı arkadaşlarımız yok ben normalde alıyorsam alırım takmam böyle şey diyor. Geri zihniyetliler fransızlar Türk mallarını almıyor ama bizim halkımızın umrunda mı, dinimize hakaret ederler yok ben boykotu takmıyorum ...

İyi uykular sana. Böyle devam et.

Bunu saraya da söyler misin hermes çantaları almasınlar.

Zerre umurumda değil boykot. Hatta arabanın kışlık lastiğini Michelin almaya karar verdim.

Genel olarak boykot hakkında ne düşünüyorsunuz ve boykota destek verecek misiniz?
Quantic Dream, Ubisoft gibi oyun firmalarından oyun alacak mısınız?
Don atlet sattığin bir ülkeye boykot yaparsan senin zararına olur boşa sesler bunlar yediğin yeme kadar yurt dışından bazılarını da fransa dan alıyosun

Kesinlikle saçma bir yorum. Ben burada gelip Atatürk’e hakaret etsem, annen de dahil olmak üzere tüm aile fertlerine küfür etsem, düşüncelerine ve fikirlerine saldırsam bunlarda ifade özgürlüğü sayılır mı?
Atatürk'ü hakaret örneği olarak vermen. Anlıyorum.

Kesinlikle saçma bir yorum. Ben burada gelip Atatürk’e hakaret etsem, annen de dahil olmak üzere tüm aile fertlerine küfür etsem, düşüncelerine ve fikirlerine saldırsam bunlarda ifade özgürlüğü sayılır mı?
Evet. Tehdit ve hedef gösterme olmadığı sürece tabi ki.

Atatürk'ü hakaret örneği olarak vermen. Anlıyorum.
Ben Atatürk’e hakaret eden veya onu sevmeyen biri olduğumu söylemedim. Bu örneği yalnızca yakın tarihin en çok sevilen siyasetçisi olduğu için verdim. Bu kişi Fatih Sultan Mehmet’de olabilir, Kanuni Sultan Süleyman’da olabilir, Alparslan’da olabilir...

Her kim olursa olsun düşünce yapınız çok yanlış. Büyük bir kitle tarafından benimsenmiş bir şahıs veya düşünceye hakaret etmek ve bunu o şahısların da içinde bulunduğu bir toplumda resmi yapmak ne kadar doğru olabilir?
Evet. Tehdit ve hedef gösterme olmadığı sürece tabi ki.
Gerçekten acınacak haldesiniz. Demek ki insanlar sizlerin düşüncelerine, fikirlerine hatta vatanınıza, namusunuza, şerrinize hiçbir tehdit barındırmadığı sürece türlü çeşit hakaret ve küfür de bulunsa bu sizi etkilemeyecek ve ilgilendirmeyecek. Ne kadar yazık size ve sevenlerinize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı