Freamworks hemen öğrenilmeli mi?

Antik Makine

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İpad 4. nesil İphone 11 Excalibur 1650 12450H Anker Q10 Life
HTML ve CSS'i bitirdim. Site yapımı ile de bir sürü video izledim ama hâlâ kendi sitemi yaparken çok zorlanıyorum. Bu zamanda sadece freamwork ile mi site yapmaya çalışmalıyım? CSS'i derinlemesine öğrenmeye çalışıp, kendime freamworksuz geliştirmeye mi çalışmalıyım yoksa direk freamwork kullanıp geç diğer yazılım dillerine mi bakayım? Front end'de iş bulup freelancer çalışmak isitiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Framework dediğin Angular, React, Vue gibi web framework'leri ise her şeyden önce JavaScript öğrenmek en iyisi olur. JavaScript bilmeden, dom ağacını bilmeden framework öğrenmeye çalışmak çok zor. Bu yüzden önce HTML, CSS, JS üçlüsünü yeterli miktarda öğren, framework öğrenmek kolay.

Framework dediğin Angular, React, vue gibi web Framework'leri ise her şeyden önce JavaScript öğrenmek en iyisi olur. JavaScript bilmeden, dom ağacını bilmeden Framework öğrenmeye çalışmak çok zor. Bu yüzden önce HTML, CSS, JS üçlüsünü yeterli miktarda öğren, Framework öğrenmek kolay.

Hocam, HTML, CSS biliyorum hatta CSS ile birçok çalışma yaptım ama bazı şeyleri ezberlemeden gidilmiyor ama bazen düşünüyorum ben neden bu dilde kendi bu kadar zorluyorum, iş bulması zor bir bölüm Frontend. Backend tarafında mı ilerlemeliyim diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı