Freebsd Boot Etme Sorunu!

rahmi

Hectopat
Daha fazla  
Hayırlı cumalar. Ben kendi bilgisayarıma Freebsd işletim sistemini kurmak istiyorum ama bir türlü boot edemiyorum. Bi yardımcı olursanız sevinirim.:)

Hiç görmüyor. Bütün programları denedımi direk geçiyor. Bıostanda öncelik verdim ama yine aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak daha önce FreeBSD deneyiminiz yoksa FreeBSD tabanlı PCBSD deneyebilirsiniz, en azından bir kullanıcı arayüzü ile gelir. İkinci olarak, hangi dosyayı indirdiniz?

7.2-RELEASE-i386-disc1.iso Bunu indirdim. Az çok olsun deneyimim var. Önceden sanal sunucuda işletim sistemi kurmuştu. Oyun serverlar kurmustum, sizce dosyada mı sıkıntı var? Bide Flasha Yazdırdım :)

Evet, indirdiğiniz dosya sıkıntılı.
ftp://ftp.freebsd.org/pub/FreeBSD/releases/amd64/amd64/ISO-IMAGES/10.0/
Memstick etiketli olanı indirip yazdırabilirsiniz.

Not: Türkçe konusunda daha özenli olursak sevinirim.

Şimdiden teşekkur ederim ama, sistem 32 bit ve bu memstick olanı nasıl yazdırabilirim? Yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.

İşlemci modeliniz çok eski olmadığı sürece 64 bit veya 32 bit kurulum yapmanız çok bir şey fark ettirmez. Ayrıca memstick etiketli dosya normal iso dosyası gibi kullanılır, .img uzantılı olduğuna bakmayınız.

Ama hangi programı öneriyorsunuz? USB'ye yazdıracağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı