FreeBSD Dual Boot sorun çıkarır mı?

Makaleler
22
Daha fazla  
Merhabalar. Bu gün can sıkıntısından BSD kuruyorum. Hem UNIX ne anlamak için, hem de BSD'ye ilk geçişim. Yalnız birkaç sorum var:
  1. Dual Boot'da çakışma, silinme vesaire olur mu?
  2. 88 GB boş yerim var orası yeter mi?
  3. Windows 10 UEFI kurulumda. FreeBSD UEFI destekliyor mu?
  4. Uygulama desteği, repo durumu nedir?

Normal BSD'nin GUI kurucusu bulunmuyor. Onun yerine aşağıdaki lintekini kurabilirsiniz. Daha modern. Kurucuda doğru yerleri ayarlarsan çakışma olacağını sanmam. Bu arada ilk girdiğinde çöle düşmüş gibi olma. Biraz araştırarak kullan.

Normal BSD'nin GUI kurucusu bulunmuyor. Onun yerine aşağıdaki lintekini kurabilirsiniz. Daha modern. Kurucuda doğru yerleri ayarlarsan çakışma olacağını sanmam. Bu arada ilk girdiğinde çöle düşmüş gibi olma. Biraz araştırarak kullan.

FreeBSD için GNOME ayarı nasıl yapılıyor öğrendim. Şu anlık VirtualBox'da deniyorum. Memnun kaldığım da pek söylenemez.

FreeBSD için GNOME ayarı nasıl yapılıyor öğrendim. Şu anlık VirtualBox'da deniyorum. Memnun kaldığım da pek söylenemez.
Ben de pek memnun kalmamıştım performans vaat etmiyor. Ev kullanıcısına yakışır bir OS değil. Linkte verdiğim BSD'yi ev kullanıcıları için güzel bir şekilde değiştirmiş ama ben yine de kullanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı