FreeDOS AMD sistem bilgisayara neler kurulması lazım?

Ekran kartı ve işlemci ne? Ek olarak bu konular ile uğraşmayacaksanız Valorant oynamaktan feragat ederek Linux'a geçebilirsiniz. Herhangi bir şekilde dirver kurmanıza falan gerek yok.

Hocam çok saçma değil mi konuştuğunuz? Adama ilk önce neler yapacaksın diye soru yöneltirsin. Ondan sonra hangi işletim sistemi kullanıcağına karar verebiliriz. Orada direk Linux kur diye belirtmişsin. Bilgisayar hakkında bilgisiz bir adama Linux öğreteceksen buyur öğret. Fakat adam oyun oynamak istecek elbet, bazı oyunlar da Linux'u desteklemiyor diye biliyorum.

Hocam çok saçma değil mi konuştuğunuz? Adama ilk önce neler yapacaksın diye soru yöneltirsin. Ondan sonra hangi işletim sistemi kullanıcağına karar verebiliriz. Orada direk Linux kur diye belirtmişsin. Bilgisayar hakkında bilgisiz bir adama Linux öğreteceksen buyur öğret. Fakat adam oyun oynamak istecek elbet, bazı oyunlar da Linux'u desteklemiyor diye biliyorum.
He? Linux Mint'ta Linux bilginiz olması gerekmiyor. Kod falan 5 sene önceydi. Ayrıca AAA oyunların hepsi Linux'u Gold seviyede destekliyor. Bu da Windows'a göre daha fazla FPS alacağını gösteriyor. Bu arada "Adama ilk önce neler yapacaksın diye soru yöneltirsin." haklısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı