FreeDOS bilgisayar ne demek?

CeddinDeden

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, internet üzerinden laptop alacağım okul için. Çoğu sitede FreeDOS yazıyor. FreeDOS alınca kendim Windows kurunca onu orijinal mi yapmam gerekiyor? Yani FreeDOS bir bilgisayar aldığın zaman ona kendim Windows kurarsam orijinal yapmak için ürün anahtarı mı almak zorundayım? Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, internet üzerinden laptop alacağım okul için. Çoğu sitede FreeDOS yazıyor. FreeDOS alınca kendim Windows kurunca onu orijinal mi yapmam gerekiyor? Yani FreeDOS bir bilgisayar aldığın zaman ona kendim Windows kurarsam orijinal yapmak için ürün anahtarı mı almak zorundayım? Teşekkürler.

Eğer oyun oynayacaksan key alaman gerçekten paranı çöpe atmak gibi bir şey olur kesinlikle değilsin ama eğer iş yapacağım dersen kesinlikle key almalısın.

Yanlış bilgi
Hem oyun oynayacağım hem okul için Adobe'nin programlarını falan kullanacağım. Peki neden oyun oynayacaksam key almamalıyım anlamadım?

Çünkü Windows'u etkinleştrince sadece iş adamlarına yarar özellikler aktif oluyor ama ikisini de yapacaksan key alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi
Çünkü Windows'u etkinleştrince sadece iş adamlarına yarar özellikler aktif oluyor ama ikisini de yapacaksan key alabilirsin.

İş adamlarına yarar özellikler açılmıyor sadece. Masaüstü kişiselleştirme vb. ve sağ altta Windows'u etkinleştir yazısı kalkıyor. Sadece bu da değil güvenlik açısındanda etkisi var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı