H Hairo Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 211 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar selamlar, yeni aldığım bilgisayara Windows kurarken Windows logosu 1dk falan kalıyor ardindan recovery yazisi cikip kendini kapatiyor. Hata nerede olabilir ne yapmak lazim? Dosya Ekleri 20250603_221053.jpg 110,8 KB · Görüntüleme: 21 Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2025
Arkadaşlar selamlar, yeni aldığım bilgisayara Windows kurarken Windows logosu 1dk falan kalıyor ardindan recovery yazisi cikip kendini kapatiyor. Hata nerede olabilir ne yapmak lazim?
Çözüm H H Hairo 3 Haziran 2025 AREYsan dedi: Ventoy ile yaz bir daha onunla dene istersen hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam baska bir USB deniyorum, cok buyuk ihtimal USB'de hata var. Sıkıntı USB imiş dostlar, halletim teşekkürler.
AREYsan dedi: Ventoy ile yaz bir daha onunla dene istersen hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam baska bir USB deniyorum, cok buyuk ihtimal USB'de hata var. Sıkıntı USB imiş dostlar, halletim teşekkürler.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.556 Çözümler 9 3 Haziran 2025 #2 USB içindeki dosyalar bozulmuş olabilir yeniden oluşturmayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS H Hairo Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 211 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #3 wherwismymnd dedi: USB içindeki dosyalar bozulmuş olabilir yeniden oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam. Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: USB içindeki dosyalar bozulmuş olabilir yeniden oluşturmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum hocam.
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 565 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Haziran 2025 #4 Hairo dedi: Deniyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Diski Rufus ile mi yazdın. Artı 0 Eksi
KS KS H Hairo Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 211 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #5 AREYsan dedi: Diski Rufus ile mi yazdın. Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Artı 0 Eksi
AREYsan Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 565 Makaleler 1 Çözümler 8 3 Haziran 2025 #6 Hairo dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Ventoy ile yaz bir daha onunla dene istersen hocam. Artı 0 Eksi
Hairo dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Ventoy ile yaz bir daha onunla dene istersen hocam.
KS KS H Hairo Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 211 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2025 #7 AREYsan dedi: Ventoy ile yaz bir daha onunla dene istersen hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam baska bir USB deniyorum, cok buyuk ihtimal USB'de hata var. Sıkıntı USB imiş dostlar, halletim teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
AREYsan dedi: Ventoy ile yaz bir daha onunla dene istersen hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam baska bir USB deniyorum, cok buyuk ihtimal USB'de hata var. Sıkıntı USB imiş dostlar, halletim teşekkürler.