Yeni bir laptop almak istiyorum ve açıkçası Windows 10 için bin liraya yakın bir para ödemek istemiyorum. Onun yerine o bin lirayla RAM ve SSD takviyesi yapmayı düşünüyorum.
Sizlere sormak istediğim şey şu, FreeDOS gelen cihaza nasıl Windows 7 yükleyebilirim?
Yeni bir laptop almak istiyorum ve açıkçası Windows 10 için bin liraya yakın bir para ödemek istemiyorum. Onun yerine o bin lirayla RAM ve SSD takviyesi yapmayı düşünüyorum.
Sizlere sormak istediğim şey şu, FreeDOS gelen cihaza nasıl Windows 7 yükleyebilirim?
Windows 10'a para vermene gerek yok bilgisayarına yükle Windows 10 sonradan sadece sağ alt tarafta saydam bir yazıyla Windows'u etkinleştir yazacak tabii kendi duvar kağıtlarını kullanamazsın Windows'un ancak bin lira vermezsin ve güncel kalırsın Windows 7 eski bir işletim sistemi tatmin etmez.
Modern bir sisteme Windows 7 mi kurmak istiyorsunuz? İsterseniz Windows 10'u hiç etkinleştirmeyin, bir şey olmaz. Sorunuza gelirsek: Rufus ile ISO'yu USB belleğe yazdırarak kurulum yapabilirsiniz.
Hızlı açılan bir Windows istiyorsanız kurulumu UEFI olarak gerçekleÅtirmelisiniz. İÅte UEFI kurulum için Windows 10 USB hazırlama rehberimiz. UEFI, yani
www.technopat.net
Bu rehberi uygula. Sadece sana Windows 7 ISO'su lazım 10 yerine.
Sonra USB yi bilgisayara takıp temiz kurulum yapar gibi yükleyeceksiniz. Videolu anlatım aşağıda:
Normal format atarmış gibi Windows kurabilirsiniz. Windows 10 ücretsiz sadece kişiselleştirmeler engelleniyor. Onun içinde 15 TL'ye Retail key alıp girebilirsin.
Yani şimdi Windows 10 yükleyip 10-15 liraya lisans anahtarı alabilir miyim arkadaşlar? Açıkçası Windows 7 istiyor olmamın tek sebebi maddiyat, yoksa elbette en güncel sürümü kullanmak isterim.
Yani şimdi Windows 10 yükleyip 10-15 liraya lisans anahtarı alabilir miyim arkadaşlar? Açıkçası Windows 7 istiyor olmamın tek sebebi maddiyat, yoksa elbette en güncel sürümü kullanmak isterim.