Çözüldü FreeDOS Gaming Laptop ve Windows 10 Kurulumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KidMan

Hectopat
Merhabalar, MSI Gaming laptop alacağım. FreeDOS alınca içine Windows 10 yüklemede bana maliyeti ne olur?
İnternette 10 TL lisans anahtarları var.
Microsoft sitesinde 1500 TL gibi bir rakam var.
Bunların ne farkları var?
FreeDOS aldıktan sonra 1500 lira gibi yüksek bir maliyet daha çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Windows 10 yüklemenin bir maliyeti yok. Yükledikten sonra etkinleştirmeniz için bir OEM key almanız ve kodu girmeniz yeterli. Bundan sonra herhangi bir maliyet çıkmaz.

Merhaba. Windows 10 yüklemenin bir maliyeti yok. Yükledikten sonra etkinleştirmeniz için bir OEM key almanız ve kodu girmeniz yeterli. Bundan sonra herhangi bir maliyet çıkmaz.

Çözüm

İnternetteki satılan oem keyler ne kadar güvenilir ? Sonra sorun çıkar mı? Bu yasal bir şey mi? Cevaplarsanız sevinirim

Merhabalar, MSI Gaming laptop alacağım. FreeDOS alınca içine Windows 10 yüklemede bana maliyeti ne olur?
İnternette 10 TL lisans anahtarları var.
Microsoft sitesinde 1500 TL gibi bir rakam var.
Bunların ne farkları var?
FreeDOS aldıktan sonra 1500 lira gibi yüksek bir maliyet daha çıkar mı?
10 tl dediğiniz lisans anahtarını satın alabilirsiniz bende OEM lisans kullanıyorum bir problem çıktığını duymadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı