FreeDOS işletim sisteminin Windows'tan farkı nedir?

FreeDOS bir işletim sistemidir. Windows kurulu gelmez. Windows yüklemeniz lazım. Videodaki gördüğünüzdeki zaten Windows yüklenmiştir.

Yok sen kuracaksın benim bildiğim bu şekilde.

Çok basit aslında okuduğum şeylerde falan tek cümleyle anlaşılıyor ama Windows için para isteniyor mu hiç yazılmamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows için para istiyorlar mı? (kaçak Windows'um var ama orijinal kullanmanın tadı ayrı)

Windows yüklü bilgisayarlar daha pahalı oluyor. Kaçak kullanmayın Microsoft'un sitesinden yükler internetteki 20-30 liralık keylerle Windows etkinleştirirsiniz.

Windows için para istiyorlar mı? (kaçak Windows'um var ama orijinal kullanmanın tadı ayrı)

Windows sitesinde ücretsiz zaten, lisans anahtarı aşağıdaki Windows'u etkinleştirin ve Windows temasını değiştirmek gibi şeylere gerekli.

Bilgisayarcıdan alıyorsan belki deneme sürümü Windows kurarlar. Windows işletim sistemli PC'lerden daha ucuz olur FreeDOS'lar.

MediaMarkt ya da Teknosa'dan alacağım.

Yanlış bilgi vermeyiniz. FreeDOS bir işletim sistemidir ancak uygulama indiremezsiniz, indirmek için Linux, Windows, Hackintosh kurmanız gerekmektedir.
Elbette FreeDOS bir işletim sistemidir ancak normal bir insan kullanma gereksinimi bile duymayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…