Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #21 Hocam lütfen yanlış bilgi vermeyin.
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 12 Haziran 2023 #22 Regicide dedi: Hocam lütfen yanlış bilgi vermeyin. Genişletmek için tıkla... Ne gibi.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2023 #23 Regicide dedi: Yanlış bilgi vermeyiniz. FreeDOS bir işletim sistemidir ancak uygulama indiremezsiniz, indirmek için Linux, Windows, Hackintosh kurmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Evet FreeDOS sayılı komutların olduğu bir işletim sistemidir MS-DOS gibi.
Regicide dedi: Yanlış bilgi vermeyiniz. FreeDOS bir işletim sistemidir ancak uygulama indiremezsiniz, indirmek için Linux, Windows, Hackintosh kurmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Evet FreeDOS sayılı komutların olduğu bir işletim sistemidir MS-DOS gibi.
I am Negan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 1.219 Çözümler 2 12 Haziran 2023 #24 Terreshie dedi: MediaMarkt ya da Teknosa'dan alacağım. Genişletmek için tıkla... Kendin Windows'un sitesinden kurabilirsin USB ile. Orijinal Windows'un artıları nedir bilmiyorum ama etkinleştirmesende sorun olmaz herhalde.
Terreshie dedi: MediaMarkt ya da Teknosa'dan alacağım. Genişletmek için tıkla... Kendin Windows'un sitesinden kurabilirsin USB ile. Orijinal Windows'un artıları nedir bilmiyorum ama etkinleştirmesende sorun olmaz herhalde.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #25 pand01 dedi: Elbette FreeDOS bir işletim sistemidir ancak normal bir insan kullanma gereksinimi bile duymayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben FreeDOS kullanın demedim FreeDOS bir işletim sistemidir dedim. I am Negan dedi: Kendin Windows'un sitesinden kurabilirsin USB ile. Orijinal Windows'un artıları nedir bilmiyorum ama etkinleştirmesende sorun olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Olur birçok hata ile karşıladırsan bir çözüm bulamazsın.
pand01 dedi: Elbette FreeDOS bir işletim sistemidir ancak normal bir insan kullanma gereksinimi bile duymayacaktır. Genişletmek için tıkla... Ben FreeDOS kullanın demedim FreeDOS bir işletim sistemidir dedim. I am Negan dedi: Kendin Windows'un sitesinden kurabilirsin USB ile. Orijinal Windows'un artıları nedir bilmiyorum ama etkinleştirmesende sorun olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Olur birçok hata ile karşıladırsan bir çözüm bulamazsın.
Terreshie Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 798 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri MSi RTX 3080 SUPRIM X 10GB / Ryzen 7 5800X / MSi B450 Gaming Plus Max / 32GB 3200MHz RAM / 1440x2560 165Hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2023 #26 I am Negan dedi: Kendin Windows'un sitesinden kurabilirsin USB ile. Orijinal Windows'un artıları nedir bilmiyorum ama etkinleştirmesende sorun olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Klasik format atmakla aynı kafadamı windows kuruyoruz ?
I am Negan dedi: Kendin Windows'un sitesinden kurabilirsin USB ile. Orijinal Windows'un artıları nedir bilmiyorum ama etkinleştirmesende sorun olmaz herhalde. Genişletmek için tıkla... Klasik format atmakla aynı kafadamı windows kuruyoruz ?
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #27 Dubreuil dedi: Ne gibi. Genişletmek için tıkla... FreeDOS hiçliktir yanlış bir bilgi FreeDOS bir işletim sistemidir. Terreshie dedi: Klasik format atmakla aynı kafadamı Windows kuruyoruz? Genişletmek için tıkla... Evet.
Dubreuil dedi: Ne gibi. Genişletmek için tıkla... FreeDOS hiçliktir yanlış bir bilgi FreeDOS bir işletim sistemidir. Terreshie dedi: Klasik format atmakla aynı kafadamı Windows kuruyoruz? Genişletmek için tıkla... Evet.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.987 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2023 #28 Terreshie dedi: Klasik format atmakla aynı kafadamı Windows kuruyoruz? Genişletmek için tıkla... Aynen flash takıp yükle yükle yapıyorsun.
Terreshie dedi: Klasik format atmakla aynı kafadamı Windows kuruyoruz? Genişletmek için tıkla... Aynen flash takıp yükle yükle yapıyorsun.
Terreshie Decapat Katılım 7 Kasım 2022 Mesajlar 798 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri MSi RTX 3080 SUPRIM X 10GB / Ryzen 7 5800X / MSi B450 Gaming Plus Max / 32GB 3200MHz RAM / 1440x2560 165Hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2023 #29 Regicide dedi: FreeDOS hiçliktir yanlış bir bilgi FreeDOS bir işletim sistemidir. Evet. Genişletmek için tıkla... Peki direkt olarak windows almak mı yoksa freedos almak mı buda son soru burda bitsin gayet bilgilendiriciydı benim için
Regicide dedi: FreeDOS hiçliktir yanlış bir bilgi FreeDOS bir işletim sistemidir. Evet. Genişletmek için tıkla... Peki direkt olarak windows almak mı yoksa freedos almak mı buda son soru burda bitsin gayet bilgilendiriciydı benim için
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2023 #30 Terreshie dedi: Peki direkt olarak Windows almak mı yoksa FreeDOS almak mı bu da son soru burada bitsin gayet bilgilendiriciydı benim için. Genişletmek için tıkla... FreeDOS al oradaki Windows'lar çok kazık.
Terreshie dedi: Peki direkt olarak Windows almak mı yoksa FreeDOS almak mı bu da son soru burada bitsin gayet bilgilendiriciydı benim için. Genişletmek için tıkla... FreeDOS al oradaki Windows'lar çok kazık.