İndirdiğiniz ISO'da bir sorun olabilir mi? İlk mesajda belirtmiş olduğum gibi Microsoft'un kendi aracını indirdiğiniz takdirde hiçbir ayar yapmada USB'ye yazıyor.
İndirdiğiniz ISO'da bir sorun olabilir mi? İlk mesajda belirtmiş olduğum gibi Microsoft'un kendi aracını indirdiğiniz takdirde hiçbir ayar ihtiyacı olmadan USB'ye yazıyor.
Bende vermeyin diye bu kadar uğraştım hocam. Bilgisayarcıya vermek gerçekten sorun. Adam bilgisizse kasayı sizden habersiz açıp içine müdahale edebilir ve ürün garanti dışı kalabilir. Hele de kötü niyetli biriyse içindeki parçaları bile değiştirebilir. Başıma geldi o sebeple. Bu yüzden mümkün olduğunca uzak durmak gerek, gerekirse yöntemini öğrenmek yada yardım almak en iyisi.
Bende vermeyin diye bu kadar uğraştım hocam. Bilgisayarcıya vermek gerçekten sorun. Adam bilgisizse kasayı sizden habersiz açıp içine müdahale edebilir ve ürün garanti dışı kalabilir. Hele de kötü niyetli biriyse içindeki parçaları bile değiştirebilir. Başıma geldi o sebeple. Bu yüzden mümkün olduğunca uzak durmak gerek, gerekirse yöntemini öğrenmek yada yardım almak en iyisi.
Hocam Flash'ı Rufus'tan GPT olarak yazdırdıysanız BIOS'tan Boot mode: Legacy Support Boot priority: UEFI first, Secure Boot: Kapalı OS Optimized Defaults: Kapalı veya other OS USB Boot: Açık ayarlarını yapıp tekrar deneyebilir misiniz size zahmet.