FreeDOS Laptop'a nasıl Windows 10 kurulur?

Hocam Flash'ı Rufus'tan GPT olarak yazdırdıysanız BIOS'tan Boot mode: Legacy Support Boot priority: UEFI first, Secure Boot: Kapalı OS Optimized Defaults: Kapalı veya other OS USB Boot: Açık ayarlarını yapıp tekrar deneyebilir misiniz size zahmet.
Secure boot yok ama diğer her şeyi yapıyorum şimdi.
Oldu, çok çok çok çok teşekkür ederim. Gününüzün çoğunu aldım. Hakkınızı helal edin. Hem güven sorunundan kurtardınız hem de paradan. Çok sağolun.

Yaptım, yine lenovo ekranı sabit ve flash yanıp sönüyor.

biraz bekleyin hocam ne tepki verecek
Umutsuzluğa girmiştim koydum köşeye laptopu bir anda mavi ekran yerine windows kurma ekranı geldi. Çook sağolun.
biraz bekleyin hocam ne tepki verecek
Ya yeni bir hata :D Windows bu diske yüklenemez diyor. 256 GB SSD var.

Nasıl yapacağım? Biliyor musunuz?
Evet şu şekilde öncelikle hangi ekrandaysanız sol üstten geri geri deyip windows 10 Şimdi yükle butonunun olduğu sayfaya geliyoruz. Ardından Shift(Caps lock'un altındaki) tuşuna basılı tutup F10 tuşuna basıyoruz. Karşımıza siyah CMD ekranı gelecek. Buraya kadar gelin devam edelim.

Evet şu şekilde öncelikle hangi ekrandaysanız sol üstten geri geri deyip windows 10 Şimdi yükle butonunun olduğu sayfaya geliyoruz. Ardından Shift(Caps lock'un altındaki) tuşuna basılı tutup F10 tuşuna basıyoruz. Karşımıza siyah CMD ekranı gelecek. BUraya kadar gelin devam edelim.
Siz yazana kadar araştırdım da shift f10 kombinasyonuyla açamadım, sorun gider kısmından CMD'yi açtım. diskpart olayını tamamen yaptım ve sonra PC'yi kapat dedim. PC'yi açtım şimdi ama yükleme ekranını göremiyorum. Gelmiyor.
Saçma şekilde BIOS ayarları da sıfırlanmış. Ayarları tekrar yaptım ve kurulum geldi. Deneyeceğim şimdi.

Siz yazana kadar araştırdım da Shift F10 kombinasyonuyla açamadım, sorun gider kısmından CMD'yi açtım. Diskpart olayını tamamen yaptım ve sonra PC'yi kapat dedim. PC'yi açtım şimdi ama yükleme ekranını göremiyorum. Gelmiyor.
Saçma şekilde BIOS ayarları da sıfırlanmış. Ayarları tekrar yaptım ve kurulum geldi. Deneyeceğim şimdi.

Hocam BIOS ayarlarını sıfırlayın Load optimized defaults diyerek. Daha sonra Boot mode: Legacy Support Boot priority: UEFI first, Secure Boot: Kapalı USB Boot: Açık ayarlarını yapıp deneyin tekrar gelmesi lazım.
Şu videodaki yöntemle daha hızlı kolay yaparsınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam BIOS ayarlarını sıfırlayın Load optimized defaults diyerek. Daha sonra Boot mode: Legacy Support Boot priority: UEFI first, Secure Boot: Kapalı USB Boot: Açık ayarlarını yapıp deneyin tekrar gelmesi lazım.
Şu videodaki yöntemle daha hızlı kolay yaparsınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kurdum teşekkür ederim gerçekten ne kadar teşekkür etsem azdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı