FreeDOS laptopa Windows alınmazsa garantisi bozulur mu?

Agrasyon

Decapat
Bugün Vatan Bilgisayar'a gittim. Sanırım konuyla alakasız biriydi ve ben de laptoplara bakıyordum. FreeDOS bir laptop gösterdim. Adam dedi ki buna 3K'ya Windows atmazsan garantisi bozulur. Ben de dedim abi böyle saçmalık mı olur falan. Ben yüklerim Windows'u dedim. Bu gerçek bir olay mıdır? Aslı var mı?

Bugün Vatan Bilgisayar'a gittim. Sanırım konuyla alakasız biriydi ve ben de laptoplara bakıyordum. FreeDOS bir laptop gösterdim. Adam dedi ki buna 3K'ya Windows atmazsan garantisi bozulur. Ben de dedim abi böyle saçmalık mı olur falan. Ben yüklerim Windows'u dedim. Bu gerçek bir olay mıdır? Aslı var mı?
Hayır böyle bir olay yok onların asıl amacı sana 3bin TL'yi kakalamak, bu sebepten dolayı böyle demişler.

Alakası yok, olsa bile; 50-100TL'ye ürün kodları oluyor, onlarla lisans atarsın. Çok da umursanacak bir şey değil. Garanti falan bozmaz.

Kesinlikle alakası bile yok az kalsın 3k'ya Windows kitliyormuş adam. Bir ara Amazon'a 5 TL'ye key satılıyor şu anda da o civarlarda bir key alıp format atabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı