FreeDOS Monster laptopa Windows ve sürücü kurulumu

Katılım
19 Haziran 2020
Mesajlar
37
Arkadaşlar merhaba. Dün yeni Monster laptop aldım. FreeDOS idi. Yazma işlemi bittikten sonra yeni laptopu açtım ve BIOS ekranından sonra ilerleyerek ve belleği takarak Windows kısmına geldim. Bana 3 defa Windows kurtdurttu. Fakat hep aynı ekrana geri döndüğümü fark ettiğimde USB belleği çıkardım ve sonrasında Windows 10 Pro kurdum fakat önceki iki Windows nerede bilmiyorum. Belli bir dosyada oluyormuş sanırım. Monster'ın da içinde Drive'lar olan USB belleğini takıp hızlı kur uygulamasını USB içinden çalıştırdığımda XML bulunamadı yazıyor. Bu sanıyorum ki laptopumun kodu. Gerçekten XML kısmına da baktığımda benim laptopumun kodu yok. Bu benim sebep olduğum bir hata mı yoksa Monster'ın mı? Bunu merak ediyorum. Elimle kurmayı deneyince de bayağı afalladım en sonunda bıraktım. 2 - 3 Drive'e kurdum karman çorman oldu ve neleri kurdığumu da tam bilmiyorum.

Ekran kartı Driver'ımı kurarken Windows sürümünüz uygun değil uyarısı aldım. Halbuki doğru indirdiğime yüzde yüz eminim. Monster destek hattını arayacağım fakat bugün yasak var mâlum geç açacaklar. Pazartesi de finallerim başlıyor Online. Hazır olmasını istiyorum laptopun. 3 kez Windows 10 Pro kurduğum için format atmamı mı önerirsiniz
Yoksa eski 2 Windows dosyasını silmemi mi önerirsiniz? Driver konusunda yine yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Yardımladınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı bende de oldu Monster usb diski otomatik exe den çalıştırdığımda xml dosyası bulunamadı hatası verdi.
tulpar t7 v19.7 isminde bir xml dosyası yok, xml klasörünün içerisindeki başka bir laptop'a ait dosyanın adını değiştirsem olur mu? Ya da diskin içindeki sürücüleri elle mi kurmalıyım, elle kurarsam yanlış modelin ki mi olur?
Nvidia'nın resmi sitesinden en güncel indirip zaten ekran kartımı güncellemiştim ekran kartı harici diğer driver'lar gerekli mi ki?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı