FreeDOS Nedir?

FreeDOS nedir? Notebook alacağımdan dolayı sordum? Bir bilgim yok.
Herhangi bir sıkıntı yaşatır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dos olduğuna bakma işletim sistemi yoktur böyle ürünlerin flash diske atıp öyle kuracaksin. Bilgisayarına goturursen yaparlar.

@Silinen üye FreeDos bir işletim sistemidir. Freedoslu olarak aldığın bir bilgisayarı kullanmak için Dos u silip Windows kurman gerekir. Bu demek değildir ki Freedos kullanılamaz. Ama PC de yaptığımız günlük işleri Freedosta yapamayız. En basit şekilde anlatmaya çalıştım.
Freedos lu bir PC alırsan Windows kurman gerek.

Arkadaşların söylediğine birde ek olarak şunu katmak isterim Freedos ile aldığında alacağın ürün daha ucuza gelir fiyat bakımından, neden dersen içinde Windows yüklü olmadığından onun ücretini fiyattan düşerler. Ürün eline ulaştığında flashdisk takıp rahatlıkla Windows kurabilirsin.

Bu FreeDOS ne demek oluyor? Monster laptoplarda veya MSI gibi görsellere FreeDOS yazınca en ilk çıkan bilgisayarlara benziyor. Monster alınca ekran öyle mi olacak yoksa nasıl bir görüntü olacak?

İçinde Windows yüklü halde gelmiyor yani, FreeDOS yüklü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FreeDOS, işletim sistemi yok demek gibi bir şey. Aslında ilk bilgisayarlar FreeDOS ile çalışıyordu. Kodlama ile iş yapıyordun. Senin için önemli olan kısım, laptopla beraber Windows gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…