- Makaleler
- 2
Yüklü bir işletim sistemi olmayan anlamına gelir.
İşletim sistemini tanımla. FreeDOS bir işletim sistemidir. Bu durumda her ne kadar söylemek istediğini anlasam da eksik ve baştan salma bilgi oluyor verdiğin bilgi.Yüklü bir işletim sistemi olmayan anlamına gelir.
FreeDOS da bir işletim sistemidir. Bir yazılıma işletim sistemi dememiz için illa GUI olması gerekmiyorİşletim sistemi yüklü olmayan...
FreeDOS'u kullanan kişiler var mı peki? Sadece kara bir ekran var bu işletim sistemi ile neler yapılabilir ki?İşletim sistemini tanımla. FreeDOS bir işletim sistemidir. Bu durumda her ne kadar söylemek istediğini anlasam da eksik ve baştan salma bilgi oluyor verdiğin bilgi.
FreeDOS da bir işletim sistemidir. Bir yazılıma işletim sistemi dememiz için illa GUI olması gerekmiyor![]()
Ben çok iyi hatırlıyorum yıllar öncesinde babamın çalıştığı yerde sadece LKS kullanılıyordu onu da FreeDOS ile kullanıyorlardı. Hatta Prehistorik diye bir mağara adamı oyunu vardı onu da yine siyah ekranda açarlardı. O yüzden aklımda kalmışFreeDOS'u kullanan kişiler var mı peki? Sadece kara bir ekran var bu işletim sistemi ile neler yapılabilir ki?
DOS çok kullanamadım ancak. Linux Terminal üzerinden neler yapılabildiğini bilsen bir daha GUI kullanmazsın.FreeDOS'u kullanan kişiler var mı peki? Sadece kara bir ekran var bu işletim sistemi ile neler yapılabilir ki?
Merhaba, Freedos nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.