Freedos Notebook Kurulumu Sırasında "Windows Bu Diske Yüklenemez" Hatası

Rcauf

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün HP marka Freedos bir notebook aldim ve icerisinde Windows 10 olan bir USB ile kurulum yapmaya calisiyorum. PC’yi actigim gibi Del tusuna bastigim anda Setup ekranina atiyor hic UEFI veya normal kurulum sormaksizin. Daha sonra disk bolme bolumunde Windows bu diske yuklenemez, secilen diskte MBR bolum tablosu var hatasi aliyorum. Acaba ustteki iki Notebook’un System dosyasini silsem sorun duzelir mi, ne onerirsiniz? Tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün HP marka Freedos bir notebook aldim ve icerisinde Windows 10 olan bir USB ile kurulum yapmaya calisiyorum. PC’yi actigim gibi Del tusuna bastigim anda Setup ekranina atiyor hic UEFI veya normal kurulum sormaksizin. Daha sonra disk bolme bolumunde Windows bu diske yuklenemez, secilen diskte MBR bolum tablosu var hatasi aliyorum. Acaba ustteki iki Notebook’un System dosyasini silsem sorun duzelir mi, ne onerirsiniz? Tesekkur ederim.
GPT disk ya MBR disk mi bunu kontorl ettiniz mi

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı