furkan_26_41 Kilopat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #1 Merhaba şimdiye kadar 7-8 tane FreeDOS bilgisayara Windows kurdum deneyimledim. Ama şimdi ne kadar denesem boş, bu arada Ocak ayı laptop tavsiyelerinden Asus D509DA-BR211 model bilgisayarı aldım. FreeDOS kendisi ve açılır açılmaz BIOS açılıyor ve BIOS'ta çok az seçenek var. İlk defa kendimi o kadar çaresiz hissediyorum Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2020
Merhaba şimdiye kadar 7-8 tane FreeDOS bilgisayara Windows kurdum deneyimledim. Ama şimdi ne kadar denesem boş, bu arada Ocak ayı laptop tavsiyelerinden Asus D509DA-BR211 model bilgisayarı aldım. FreeDOS kendisi ve açılır açılmaz BIOS açılıyor ve BIOS'ta çok az seçenek var. İlk defa kendimi o kadar çaresiz hissediyorum
Çözüm MayCrasH 6 Şubat 2020 Rufus ayarlarını paylaş. BIOS altından Boot menüsünü paylaş. Kurmaya çalıştığınız cihaz yeni UEFI kurulum yapın, büyük ihtimal bu yüzden görmüyordur.
Rufus ayarlarını paylaş. BIOS altından Boot menüsünü paylaş. Kurmaya çalıştığınız cihaz yeni UEFI kurulum yapın, büyük ihtimal bu yüzden görmüyordur.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2020 #2 Rufus ayarlarını paylaş. BIOS altından Boot menüsünü paylaş. Kurmaya çalıştığınız cihaz yeni UEFI kurulum yapın, büyük ihtimal bu yüzden görmüyordur. Son düzenleme: 6 Şubat 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Rufus ayarlarını paylaş. BIOS altından Boot menüsünü paylaş. Kurmaya çalıştığınız cihaz yeni UEFI kurulum yapın, büyük ihtimal bu yüzden görmüyordur.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 6 Şubat 2020 #3 USB 2.0 portunu deneyin. Yine olmaz ise farklı bir USB bellek ile de deneyin. Bazı sistemler USB 3.0 ile bootta sorun çıkarabiliyor. Artı 0 Eksi
USB 2.0 portunu deneyin. Yine olmaz ise farklı bir USB bellek ile de deneyin. Bazı sistemler USB 3.0 ile bootta sorun çıkarabiliyor.