FreeDOS MS-DOS benzeri DOS tabanlı bir işletim sistemidir. Steam kuramazsınız içine çünkü Steam sadece Linux, Mac, Windows destekler, FreeDos desteklemez.
FreeDOS, MS-DOS uyumlu ve açık kaynaklı bir işletim sistemi. Fakat MS-DOS'un biraz daha geliştirilmiş hali diyebiliriz. Mesela MS-DOS Türkçe klavye desteklemezken FreeDOS destekliyor.
Cümlende sadece Steam kullanamaz yok. "FreeDOS, bilgisayarda işletim sistemi yüklü olmadığını belirtmek için kullanılır." muhtemelen bu cümlenden dolayı yanlış bilgi demişler.
Tamam ben de onu söylüyorum. Verdiğim örneği düşün. Senin mantığına göre A ve B takımlarının berabere biten maçı için "a takımı kazanamadı" dediğimde yanlış bilgi vermiş oluyorum.
Tamam ben de onu söylüyorum. Verdiğim örneği düşün. Senin mantığına göre A ve B takımlarının berabere biten maçı için "a takımı kazanamadı" dediğimde yanlış bilgi vermiş oluyorum.
Ben yanlış bilginin doğru olduğunu savunmuyorum. Doğru bilginin de yanlış olarak işaretlenmesi canımı sıkıyor. FreeDOS dışında bir işletim sistemi kurmadan Steam vb. programları kullanamazsın. Oraya "FreeDOS dışında" yazmadım diye mi yanlış oluyor? FreeDOS'un işletim sistemi kurulu olmadığını söylediğim cümlemin de arkasındayım. Yanlış anlaşılabilir ama onu da yanlış anlayan biri hiç okumuyor, araştırmıyor demektir. Al sana soru: Technopat forum mudur değil midir?