4. resimdeki UEFI II Configuration yazan yerden. Bir de USB belleğinizi oluştururken nasıl oluşturdunuz. MBR olarak mı?
Hocam maalesef oraya tıklayınca herhangi bir işlem yapılmıyor. Windows'un kendi sitesindeki aracı kullanarak USB'ye yüklemiştim daha önceleri defalarca kez böyle yaparak format atıyordum fakat ilk defa başıma bu geliyor.
4. resimdeki UEFI II Configuration yazan yerden. Bir de USB belleğinizi oluştururken nasıl oluşturdunuz. MBR olarak mı?
Az önce refus kullanarak forumdaki ISO dosyasını GPT olarak yazdırdım fakat sonuç gene aynı hâlâ gözükmüyor.
Uzun uğraşlar sonucu yabancı forumlarda çözümü buldum:
Intel'in sitesinden F6FLPY-X64 (Non-Intel® VMD).ZIP isimli dosyayı indirip RAR'dan çıkartıp kurulum USB'sine kopyaladım kurulum yaparken SSD'nin gözükmediği yerdeki sürücü yükle seçeneğine tıklayıp USB bellekten ZIP'ten çıkarttığım klasörü bulup seçtim ve 2 driver gözüktü fareyle ikisini birden seçip kurunca gözükmeye başladı
İndirme linki:
https://downloadcenter.intel.com/download/29978/Intel-Rapid-Storage-Technology-Driver-Installation-Software-with-Intel-Optane-Memory
Not: Başka bilgisayar modelleri için farklı driver kurmanız gerekebilir.